U ZVEZDI SE NE OBAZIRU NA PISANJE ITALIJANA DA DEKI ODLAZI U SAMPDORIJU: Zvezdan Terzić tvrdi da su to gluposti!
Foto: www crvenazvezdafk.com/Nikola Mitić

nisu se nasekirali

U ZVEZDI SE NE OBAZIRU NA PISANJE ITALIJANA DA DEKI ODLAZI U SAMPDORIJU: Zvezdan Terzić tvrdi da su to gluposti!

Fudbal -

Ukoliko bi se desilo da Dejan Stanković ode u Đenovu, taj klub bi crveno-belima morao da uplati milionsko obeštećenje

Dejan Stanković na ručku sa predsednikom Sampdorije Masimom Fererom u Milanu! To je bila glavna vest u italijanskim medijima tokom ponedeljka i utorka.

List "La Republika" iz Bolonje čak tvrdi da je Siniša Mihajlović predložio Stankovića Fereru za novog trenera kluba iz Đenove. Ipak, u Crvenoj zvezdi nisu zabrinuti, generalni direktor Zvezdan Terzić u izjavi za Kurir odbacuje bilo kakvu mogućnost da Zvezdin Mister ovog leta napusti Marakanu.

Dejan Stanković
foto: www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitic

Da podsetimo, Dejan Stanković ima ugovor sa crveno-belima do juna 2022. godine i ukoliko bi otišao, njegov novi klub morao bi da plati milionsko obeštećenje. Ali, Zvezdan Terzić tvrdi za Kurir da se tako nešto neće dogoditi:

- Ne treba komentarisati svaku glupost koja se pojavi u medijima. Već smo se oglašavali povodom te teme. Nema tu šta novo da se doda - istakao je Terzić.

Zvezdan Terzić
foto: Starsport©

Pre mesec dana, tačnije dan posle trijumfa u derbiju nad Partizanom, Zvezdan Terzić bio je decidiran povodom mogućeg odlaska Dejana Stankovića u Sampdoriju, odbacivši tako i interesovanje Lacija i Udinezea:

- U medijima smo videli da postoji interesovanje iz Italije za našeg trenera, ali mogu da kažem da nas niko nije kontaktirao, a evo sada im poručujem da to i ne pokušavaju. Prezadovoljni smo kako Deki radi i ne postoji promil šanse i da sednemo da razgovaramo o njegovom odlasku. Stanković ima ugovor sa Crvenom zvezdom do 30. juna 2022. i ne razmišljamo o njegovom odlasku iz kluba pre tog roka, a uradićemo sve da ga novim dugoročnim ugovorom zadržimo i nakon toga.

Kurir sport/A. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track