PARTIZAN RADI TIHO I U TAJNOSTI: Ivica Kralj krade Zvezdi talentovanog Branislava Kneževića iz Mačve i završava transfer
Foto: Nemanja Nikolić

prelazni rok

PARTIZAN RADI TIHO I U TAJNOSTI: Ivica Kralj krade Zvezdi talentovanog Branislava Kneževića iz Mačve i završava transfer

Fudbal -

Zanimljivo je da je i Crvena zvezda skautirala mladog veznjaka i da ga pomno prati...

Partizan čini sve da u narednu sezonu uđe znatno organizovaniji i jači kako bi se suprotstavio Crvenoj zvezdi. U cilju sklapanja tima za titulu treneru Aleksandru Stanojeviću od velike pomoći je Ivica Kralj, koordinator za sportska pitanja svih kategorija u Partizanu.

Ivica Kralj
foto: Nemanja Nikolić

Prema saznanjima Kurira Ivica Kralj čini sve da jednog od najtalentovanijih fudbalera u Srbiji Branislava Kneževića (18) privoli da se od leta preseli u Humsku. On odlično poznaje veznog igrača Mačve, jer je proteklih godina bio predsednik Šapčana. Bez obzira što je Mačva ispala iz Superlige, mladi Knežević ima sjajnu sezonu, odigrao je 30 utakmica, postigao šest golova i upisao jednu asistenciju.

Branislav Knežević
foto: Starsport©

Ono što je posebno važno Aleksandru Stanojeviću, treneru Partizana, jeste da Branislav Knežević sa 18 leta još dve sezone može da popunjava kvotu bonus igrača. Izvesno je da bi Partizan morao Šapčanima da plati određeno obeštećenje, s obzirom da Knežević ima ugovor do juna 2022. godine.

Branislav Knežević
foto: Starsport©

Zanimljivo, za Branislava Kneževića se ovog proleća raspitivala i Crvena zvezda i on se nalazi na spisku skauting službe crveno-belih. Čak je mladi fudbaler nedavno davao izjave da mu prija što ga crveno-beli traže, ali da je sve što se tiče eventualnog transfera prepustio ljudima iz Mačve. Od zime Knežević je preko svojih agenata povezivan i sa Red bul Salcburgom i Udinezeom, klubovima poznatim u Evropi koji daju šansu mladim igračima.

Kurir sport/ A. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track