KIŠA GOLOVA U ĐENOVI: Atalanta na gostovanju upisala tri nova boda! Saša Lukić i Torino doživeli težak poraz od Specije! VIDEO
Foto: EPA-EFE/FILIPPO VENEZIA

SERIJA A

KIŠA GOLOVA U ĐENOVI: Atalanta na gostovanju upisala tri nova boda! Saša Lukić i Torino doživeli težak poraz od Specije! VIDEO

Fudbal -

Fudbaleri Atalante pobedili su danas na gostovanju ekipu Đenove sa 4:3, u meču 37. kola italijanske Serije A.Gosti su na poluvremenu vodili sa 3:0, a golove su postigli, Duvan Zapata u devetom minutu, Ruslan Malinovski u 26. i Robin Gosens u 44. minutu.

Eldor Šomurodov je u 49. minutu smanjio rezultat, ali je dva minuta kasnije Mario Pašalić postigao četvrti gol za ekipu iz Bergama.

Domaći su do kraja smanjili rezultat preko Gorana Pandeva, koji je u 67. minutu bio precizan sa penala, a Šomurodov je svoj drugi gol postigao u 85. minutu.

Za Đenovu ceo meč je odigrao srpski fudbaler Ivan Radovanović.

Atalanta je druga na tabeli Serije A sa 78 bodova i ovom pobedom je osigurala učešće u Ligi šampiona, dok je Djenova na 14. mestu sa 39 bodova.

Specija je na svom terenu savladala Torino 4:1, i tako je osigurala opstanak u ligi.

Rikardo Saponara je doveo Speciju u vodstvo u 19. minutu, a M'Bala Nzola je u 41. minutu povećao prednost golom iz penala.

Andrea Beloti je u 53. minutu iz penala smanjio rezultat, a do kraja domaći tim je došao do ubedljive pobede golovima, Nzole u 74. i Martina Erlića u 84. minutu.

Srpski fudbaler Saša Lukić igrao je do 63. minuta za Torino.

Specija je 15. sa 38 bodova, dok je Torino na 17. mestu Serije A sa 35 bodova.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track