LUKA MILIVOJEVIĆ SE ZAHVALIO ROJU HODŽSONU: Čast i privilegija bila je raditi sa tako dobrim čovekom kao što ste vi!
Foto: Reuters

lep gest

LUKA MILIVOJEVIĆ SE ZAHVALIO ROJU HODŽSONU: Čast i privilegija bila je raditi sa tako dobrim čovekom kao što ste vi!

Fudbal -

Srpski fudbaler žali što više neće sarađivati sa iskusnim stručnjakom koji na kraju sezone napušta Kristal palas

Luka Milivojević, kapiten Kristal palasa, javno se zahvalio treneru Roju Hodžsonu, koji na završetku sezone napušta klub. Vremešni stručnjak sa titulom Sera u protekle četiri godine vodio je Kristal Palas i od ekipe koja se malo po malo, selila u niži rang i vraćala u elitu, napravio stabilnog premijerligaša.

Luka Milivojević
foto: Printskrin/Facebook

Luka Milivojević stigao je na stadion "Selherst park" u januaru 2017. godine iz Olimpijakosa. Kristal palas ga je klubu iz Pireja te zime platio 15.100.000 evra.- Uzeli ste nas kada nam je bilo najteže i napravili stabilan klub koji ima budućnost! Bila je čast i privilegija raditi sa ovako dobrim čovekom i trenerom kao što ste vi. Uticali ste na mene kao fudbalera i kao čoveka. Hvala vam za sve i želim vam sve najbolje u životu - napisao je Luka Milivojević na društvenim mrežama, uz zajedničku fotografiju sa ser Rojom Hodžsonom.

Luka Milivojević
foto: Profimedia

Kristal palas će u narednih mesec dana imenovati novog trenera, a jedan od onih koji se pominju kao ozbiljni kandidati je Srbin Siniša Mihajlović.

U poslednjem kolu Premijer lige, u nedelju, Kristal palas gostuje Liverpulu na Enfildu, klubu koji je nekada vodio Roj Hodžson. Luka Milivojević završava svoju četvrtu sezonu u Kristal palasu, sa kojim ima ugovor do juna 2023. godine.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track