HRVAT BESNEO U PROGRAMU UŽIVO, OPTUŽILI GA DA JE IGRAO ZA JUVENTUS: Ovo je ogromno SRA*E!
Foto: Printscreen

skandal u italiji

HRVAT BESNEO U PROGRAMU UŽIVO, OPTUŽILI GA DA JE IGRAO ZA JUVENTUS: Ovo je ogromno SRA*E!

Fudbal -

Hrvatski trener Ivan Jurić imao je žestoku raspravu sa novinarima nakon meča u kom je njegova Verona odigrala nerešeno sa Napolijem (1:1) i tako omogućila Juventusu da naredne sezone nastupa u Ligi šampiona.

Napoli je na svom terenu dočekao Veronu i bila su mu potrebna tri boda kako bi osigurao plasman na mesto koje vodi u najelitnije evropsko takmičenje. Domaćin je imao prednost, ali nije uspeo i da je sačuva. Borbena Verona uspela da stigne do izjednačenja.

Za Veronu ovaj meč nije imao rezultatski značaj, a utisak je da su pobedu želeli više nego igrači Napolija, pa je novinar "Skaj Sporta" konstatovao da Verona bila posebno motivisana na ovom meču.

Insinuirao je da je Verona igrala za Juventus.

"Večeras ste presudili ko će u Ligu šampiona. Umesto Napolija, tamo ste poslali Juventus. Vaša Verona je večeras bila potpuno drugačija od izdanja u kojima smo je gledali prethodnih nedelja. Koliko teško vam je bilo", počeo je novinar masimo Ugolini, međutim, odmah je bio prekinut.

"Odmah na početku ogromno s*anje! Morate da poštujete Veronu, ne možete tako da pričate o nama! Morate da nam pokažete poštovanje, je l' vam to jasno? I morate da gledate Veronine utakmice tokom cele sezone", pobesneo je trener Verone Ivan Jurić.

Ivan Jurić
foto: Profimedia

Novinar je u par navrata pokušavo da završi pitanje, ali Hrvat mu to nije dozvolio.

"Ne, nećete vi ništa da završite! Neću da pričam s vama jer ne pokazujete poštovanje, je l' vam to jasno? Neću vam dopustiti jer me ne poštujete. Prikazujete nas pogrešno i ružno! Naša ekipa je uvek davala sve od sebe! Vaš stav i način postavljanja pitanja je pogrešan. Samo u Italiji je moguće da se ovako sumnja. Morate da mi se izvinite zbog vašeg sramnog ponašanja! Odmah mi se izvinite", vikao je Jurić, a zatim je napustio kadar.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track