GVARDIOLA PRED FINALE LŠ: Znam kako želim da igramo!
Foto: EPA/Shaun Botterill

KONFERENCIJA

GVARDIOLA PRED FINALE LŠ: Znam kako želim da igramo!

Fudbal -

Trener Mančester sitija Pep Gvardiola rekao je danas da zna kako želi da igraju njegovi fudbaleri u finalu Lige šampiona.

"Tačno znam način na koji želim da igramo, sa kim ćemo da igramo. Velika je privilegija biti ovde. Kada sam počinjao da budem trener, nisam očekivao ni da ću igrati jedno finale, a sada je preda mnom još jedno. Pritisak i nervoza pred ovakvu utakmicu su normalni", rekao je Gvardiola na konferneciji za novinare.

Mančester siti će sutra igrati finale Lige šampiona protiv Čelsija u Portu.

"Svako želi da pobedi. Da biste pobedili morate da igrate. Neki igrači osećaju veći pritisak, više tenzije. Nekima je teško da se nose sa tim. Siguran sam da će biti teško. Morate da se prilagodite lošim trenucima utakmice, a na kraju, pokušaćemo da budemo ono što jesmo", kazao je Gvardiola.

Fudbaler Sitija Kevin De Brujne rekao je da je veliki uspeh biti u finalu.

"Veliki je uspeh zbog toga što smo ovde. Ako pobedimo, heroji smo. Privilegovani smo zbog toga što smo u finalu, to je bio jedan od ciljeva. Razumemo pritisak i uživaćemo u utakmici", rekao je De Brujne.

Utakmica će se igrati sutra od 21.00 na stadionu Dragao.

Vreme je da dobijemo šampiona Evrope. Novog jer u finalu su Mančester Siti i Čelsi i sastaće se večeras od 21.00 u Portu. Građane su mnogi očekivali na ovom mestu, što se ne može reći za Plavce koji vrebaju još jedno iznenađenje. Kvota na Siti je 1,98, na Čelsi 4,00, a na iks 3,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za finale Lige šampiona.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track