Prosinečki: Zvezda na svom terenu uvek igra na pobedu

Prosinečki: Zvezda na svom terenu uvek igra na pobedu

Fudbal -
Utakmica protiv Rada, jubilarna 2.000 za Crvenu zvezdu u nacionalnom prvenstvu igra se u nedelju uveče od 20.45 sati

Trener fudbalera Crvene zvezde Robert Prosinečki rekao je danas da njegov tim želi pobedom protiv Rada da otvori novu prvenstvenu sezonu i sa dosta optimizma dočeka seriju važnih mečeva, uključujući i duele sa Bordoom u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

"Utakmica sa Radom je prva u prvenstvu i u njoj imamo velike ambicije. Želimo da odigramo dobro i da ostvarimo pobedu koja bi nam mnogo značila za nastavak sezone u kojoj nas očekuje puno izazova. Crvena zvezda uvek kada igra na svom stadionu, pred svojim navijačima, teži pobedi i dobroj igri. To je oduvek tako", rekao je Prosinečki na konferenciji za medije.

Prema njegovim rečima utakmice protiv "građevinara" su uvek lepe za gledanje jer oni ne dolaze na Marakanu da se brane, naprotiv, žele da se nadigravaju.

"Dobro su otvorili sezonu i uz dobru igru pobedili Radnički. Takođe, utakmica protiv njih u prolećnom delu minulog šampionata bila je jedna od najboljih u ligi, a razlog je u tome što se nadigravaju i igraju otvoreno.Što se tiče našeg sastava videću još da li ću odmoriti neke igrače posle reprezentativnih obaveza", istakao je Prosinečki.

Pobeda je jedina opcija i za mladog reprezentativca Filipa Mladenovića.

"Neće biti nimalo lako, jer naš protivnik ima dobar tim. Ali, ne bežimo od uloge favorita, fizički smo odlično spremni i motivisani da ostvarimo pobedu koja bi nam puno značila pred nastavak sezone i kvalifikacije za Ligu Evrope", poručio je Mladenović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track