CRVENA ZVEZDA ĆE NAPRAVITI LEVOG BEKA: Istraživali smo i saznali ko je dečak 2004. godište u kojeg se kune Zvezdan Terzić
Foto: Nebojša Mandić

nema drugog rešenja

CRVENA ZVEZDA ĆE NAPRAVITI LEVOG BEKA: Istraživali smo i saznali ko je dečak 2004. godište u kojeg se kune Zvezdan Terzić

Fudbal -

Viktor Radojević je budućnost crveno-belih, njega u klubu video kao naslednika Milana Rodića

Crvena zvezda muku muči sa pozicijom levog beka, već godinama unazad. Od dolaska Milana Rodića crveno-beli nemaju alterantivu na toj poziciji. S obzirom na slab izbor na tržištu, Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde, pre nekoliko dana na brifingu sa novinarima dao je zanimljivu izjavu, vezanu za poziciju levog beka.

- To je bila tema u našoj Omladinskoj školi, ali rekli su da je jako, jako teško. Radi se na tome, prvi koji obećava je 2004. godište. Pokušavali smo, Marko Konatar i Uroš Blagojević su probali, ali nisu zadovoljili zahteve prvog tima!

Viktor Radojević
foto: www.crvenazvezdafk.com

Zvezdan Terzić u tom trenutku nije želeo da imenuje ko je dečak u koga svi veruju u Crvenoj zvezdi. Razumljivo, jer momak još nije punoletan. Kurir je istraživao i saznao da se radi o Viktoru Viliju Radojeviću, koji 14. jula puni 17 godina. Izuzetno talentovanom momku, koji ima obećavajuću levu nogu i koji se dobro snalazi u defanzivnim, ali i ofanzivnim zadacima, izuzetno agresivan, brz, sa velikim potencijalom za dalje usavršavanje i napredovanje.

Viktor Radojević
foto: www.crvenazvezdafk.com

Mladi Radojević je rodom iz Mladenovca, gde je fudbal počeo da igra u ŠF "Filkos" odakle je i stigao u Crvenu zvezdu. Na proslavi kluba, u decembru 2018. godine, proglašen je za najboljeg pionira, te je nagradu dobio iz ruke legende kluba Vladimira Petrovića Pižona, a fotografisao se i sa Markom Marinom. Prebačen je u starije godište, pa je sezonu proveo sa omladincima, sa kojima je osvojio titulu Srbiji. Kapiten je i reprezentacije Srbije u svom godištu.

Viktor Radojević
foto: www.crvenazvezdafk.com

Crvena zvezda je u ranijem periodu pokušavala sa Stefanom Hajdinom i Brazilcem Žanderom, međutim nijedan od njih nije se pokazao kao rešenje. Hoće li za novu sezonu pronaći rešenje među domaćim igračima koji će biti alternativa Milanu Rodiću, ili će potražiti levog beka u inostranstvu pokazaće vreme. Marko Konatar (21) sezonu je proveo u Železničaru iz Pančeva u Prvoj ligi, dok je Uroš Blagojević (19) dobro započeo na pozajmici u Novom Pazaru, međutim, posle pet utakmica i usled spleta raznih okolnosti izgubio je poverenje ljudi iz tog kluba. Ono što je sigurno, jeste da Viktor Radojević kuca na vrata prvog tima.

Kurir sport / A. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track