MITRU JE KUM ŽULE, A NE VUJADIN: Filip Stojković otkriva za Kurir kako je nastala zabuna na svadbi Aleksandra Mitrovića!
Foto: Damir Dervišagić

izgore mu kesa

MITRU JE KUM ŽULE, A NE VUJADIN: Filip Stojković otkriva za Kurir kako je nastala zabuna na svadbi Aleksandra Mitrovića!

Fudbal -

Sjajna zabava na svadbi srpskog fudbalskog reprezentativca

Filip Stojković i Aleksandar Mitrović, prijateljstvo koje je krunisano kumstvom, pred narodom, ali i Bogom proteklog vikenda. U medijima se pojavila informacija da je Mitru u crkvi kumovao Vujadin Savić, međutim to nije bila istina.

svadba, Aleksandar Mitrović
foto: Damir Dervišagić

Popularni Žule za Kurir otkriva kako je došlo do zabune, odnosno, kako je pogrešna informacija završila u medijima i to na dan svadbe.

- Zna se ko je kum! (smeh) Ma, to je neko pustio buvu na dan svadbe i onda je sve krenulo. Znate i sami kako to ide. Niko ne proverava, samo se prepisuje. Tokom svadbe, neko je video preko telefona vest na raznim sajtovima, tako smo i saznali. Smejali smo se i dobro zabavljali - otkriva Filip Stojković za Kurir i otkriva kako se osećao Vujadin Savić:

Vujadin Savić, Mirka Vasiljević
foto: Nemanja Nikolić

- Vujadin je brat! I on je bio u čudu, kad je video info da kumuje Mitru. (smeh)

Aleksandar Mitrović, Kristina Janjić
foto: Printscreen/Instagram

Filip Stojković i Aleksandar Mitrović gaje iskreno prijateljstvo godinama unazad, bez obzira što su bili ljuti rivali na terenu i što su igrali za Crvenu zvezdu, odnosno Partizan.

- Bili smo cimeri u mlađim selekcijama, još iz vremena kada smo bili klinci. Jednom prilikom smo se dogovorili da će prvi koji se bude ženio za kuma uzeti onog drugog. I eto, kad sam se ja ženio Mitar mi je bio kum. Mitar je na crkvenom venčanju imao staro kumstvo.

svadba, Aleksandar Mitrović
foto: Damir Dervišagić

Na svadbi je bilo veselo, što nam i otkriva Filip Stojković.

- Sjajno, izvanredno, neponovljivo... Od jutra, kada sam otišao po mladu kao kum u 8.00 sati, pa od crkve i restorana sve je bilo kako treba. Najveseliji su bili mladenci, Mitar i Kristina, mada ni moja Anđela i ja nismo zaostajali. (smeh) Kao i mladine kume. Ma, sjajno društvo je bilo, svi smo se veselili.

Mikrofona se latio i Savo Milošević.

00:28

SPEKTAKL NA MITROVOJ SVADBI! Savo Milošević se dohvatio mikrofona i zapevao poznati folk hit, pomogli mu Ljajić i Dmitrović! VIDEO

- Zapevao je i Savo, ispunio je nekome želju. Otpevao je dve pesme. Ne peva, kao što je igrao, ali bilo je korektno. (smeh)

Filip Stojković trenutno se nalazi u Crnoj Gori.

- Tu sam kod tazbine. (smeh) Imam još nekoliko dana za odmor, pa rekoh da iskoristim. Sedam dana sam se spremao sa kumom za svadbu. (smeh) Uskoro se vraćam za Beograd, krećem sa treninzima, a onda pravac Beč, jer nam pripreme počinju 14. juna.

Filip Stojković
foto: Kurir sport

Sjajnu sezonu iza sebe, ima Filip Stojković u bečkom Rapidu.

- Prezadovoljan sam. Odigrao sam skoro sve utakmice. Bili smo dobri, ali nedovoljno da se suprotstavimo Salcburga u borbi za titulu. Da bismo se nosili sa njima potrebno je još ulaganja, da se napravi kvalitetnija ekipa.

Filip Stojković
foto: EPA Srdjan Suki

Naravno, ne može Žule bez svoje Crvene zvezde:

- Pratio sam Zvezdu tokom cele sezone. Sjajan i veliki igrački kadar. Deluju mi super, dominantno su završili sezonu u Srbiji, bili odlični u Evropi. Držim im palčeve u borbi za Ligu šampiona.

Kurir sport/A. Radonić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track