Crvena zvezda se priključila akciji "Novi dresovi za nove šampione“
Foto: Starsport©

Crvena zvezda se priključila akciji "Novi dresovi za nove šampione“

Fudbal -

Srpski šampion i kompanija Mozzart obezbeđivaće opremu za manje klubove koji nastupaju u nižim rangovima takmičenja, počev od četvrte lige pa naniže.

Crveno-beli odlučili su da podrže svog ekskluzivnog beting partnera kompaniju Mozzart u akciji „Novi dresovi za nove šampione“. Nakon nekoliko godina od kako je regionalni lider u priređivanju igara na sreću krenuo sa donacijama manjim klubovima iz nižih liga, FK Crvena zvezda se priključuje sa željom da obraduje fudbalere nižih liga iz cele Srbije.

Manji klubov već četiri godine dobijaju podršku od kompanije Mozzart kroz akciju donacije dresova. Više od 6.000 sportista iz zemlje, regiona i dijaspore dobili su novu opremu zahvaljujući regionalnom lideru u priređivanju igara na sreću.

FK Crvena zvezda nakon više uspešnih akcija sa kompanijom Mozzart odlučila je da i na ovom projektu asistira svom dugogodišnjem partneru i podrži sprski fudbal.

Fk Crvena zvezda
foto: Promo

Naime, zajedničkim snagama jednom mesečno deliće opremu srpskog šampiona, istu kao što nose prvotimci crveno-belih. Akcija je organizovana po principu takmičenja i trajaće godinu dana. Uslov koji svaki klub mora da ispuni jeste da učlani minimum 20 ljudi u Crvenu zvezdu. Krajem svakog meseca praviće se presek i dodeljivaće se oprema onom klubu koji ima najviše učlanjenih. Potrebno je da svaki klub izabere predstavnika koji će prijavu poslati na info@crvenazvezdafk.com. U ovom takmičenju nema odustajanja jer klubovi koji ne dobiju opremu datog meseca imaće priliku da svoj rezultat poprave i osvoje opremu tokom sledećeg, budući da će se rezultati iz prošlog prenositi u naredni mesec.

Podsetimo, ovo nije prva saradnja Mozzarta i crveno-belih. „Od rođenja moga“, poseta Sigurnoj kući…samo su neke od zajedničkih akcija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track