Venger ne žali za Van Persijem
Foto: REUTERS

NIje mu ništa

Venger ne žali za Van Persijem

Fudbal -
Veliki igrači su i ranije napuštali klub, ali smo iz sezone u sezonu ostajala konkurentni", rekao je Venger engleskim medijima

LONDON- Menadžer fudbalera Arsenala Arsen Venger kaže da Robin van Persi nije prvi veliki igrač koji je napustio klub i da je tim iz Londona, uprkos odlascima, uspeo da ostane u vrhu Premijer lige.

"Vreme leči sve, naravno da smo u ovom trenutku svi u klubu povređeni, što je i razumljivo, ali najvaznije je da se fokusiramo na predstojeću sezonu. Fudbaleri odu, život prođe, ali klub ostaje. Veliki igrači su i ranije napuštali klub, ali smo iz sezone u sezonu ostajala konkurentni", rekao je Venger engleskim medijima.

Arsenal je u poslednje vreme izgubio nekoliko vrhunskih igrača. Pre Van Persija "tobdžije" su napustili Sesk Fabregas i Samir Nasri.

"Kada fudbaler ne želi da ostane u klubu imate dve opcije, da ga prisilite da ostane ili prihvatite realnost i pustite ga da ode. Izabrao sam ovo drugo. Svestan sam te odluke, ali mislim da imamo kvalitet da se nosimo sa svim problemima. Ne vredi sad razgovarati, teren će biti jedino merilo da li smo pogrešsili", dodao je Venger.

Prema pisanju ostvrskih medija, Arsenal bi mogao da napusti i Aleks Song, za čije usluge je zainteresovana španska Barselona.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track