01:06

Dileta Leota i njen dečko Turčin zajedno gledali meč Italija-Turska

EURO 2020

DILETA U ZAGRLJAJU DEČKA TURČINA GLEDALA MEČ ITALIJE I TURSKE: Megapopularni turski glumac na kraju susreta URADIO OVO (VIDEO)

Fudbal -

Italijanska voditeljka Dileta Leota i njen dečko turski glumac Džan Jaman zajedno su odgledali meč Italije i Turske na otvaranju EP.

Fudbalska reprezentacija Italije pobedila je Tursku sa 3:0 na početku Evropskog prvenstva.

Utakmica se igrala na stadionu Olimpiko u Rimu pred više od 20 hiljada ljudi na tribinama, a među njima bili su i italijansko-turski par Dileta Leota i Džan Jaman.

Njih dvoje su privukli i najviše pažnje na tribinama.

Dok je Dileta plenila lepotom, Džan je po završetku meča stavio masku preko celog lica.

Džan Jaman
foto: Instagram

Inače, turski gumac Džan Jaman dobro je poznat srpskoj publici, a dame je raspametio u seriji "Sanjalica" (Erkenci kus - Ptica ranoranilica).

Ovaj lepotan popularan je u celom svetu i ima milione obožavateljki, ali njegovo srce od nedavno ukrala je prelepa Dileta.

Rođen je 8. novembra 1989. godine u Istanbulu, kao jedino dete u porodici. Bavi se glumom, modelingom i pravom, a poseduje i svoju advokatsku kancelariju.

Dileta Leota, Džan Jaman
foto: Instagram

Završio je Italijansku gimnaziju, gde je bio najbolji u klasi, stoga tečno govori i italijanski jezik.

Kao student razmene, preselio se u SAD na neko vreme, ali se potom vratio u rodnu Tursku i krenuo na Pravni fakultet, na kojem je diplomirao 2012. godine.

Krasio je brojne naslovnice, a nekoliko puta bio je proglašen za muškarca godine. Angažovan je u brojnim reklamnim kampanjama, a gde god se pojavi fanovi ga opsedaju.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track