AFERA TRESE HRVATSKU REPREZENTACIJU: Selektor se raspravljao s novinarima! Nećete dobiti veću platu ako to napišete
Foto: Reuters

posle poraza od engleske

AFERA TRESE HRVATSKU REPREZENTACIJU: Selektor se raspravljao s novinarima! Nećete dobiti veću platu ako to napišete

Fudbal -

Selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske Zlatko Dalić, ušao je dan posle poraza od Engleske na startu Evropskog prvenstva u raspravu sa medijima, koje je optužio da objavljivanjem sastava pred meč, remete mir reprezentacije.

Hrvatska je izašla na meč sa Engleskom bez pravog napadača, Petković je ostao na klupi, dok je iznenađenje bilo i što su Barišić i Vlašić bili van prve postave.

"Ja ne znam sastav do jutra na dan utakmice, a u novinama je izašao dva dana pre. Dalje, vi dan pre pišete da Dalić pravi veliko iznenađenje s Rebićem, a dva dana pre imali ste sastav. Nemamo mir koji nam je potreban, ali to nije alibi", rekao je Dalić.

"Ja znam da vi radite svoj posao, ali ne znam da li vam je plata veća ako u izveštaju s treninga napišete neki sastav koji ni mi ne znamo", zaključio je hrvatski selektor.

Dalić je objasnio i da mu je jasno da Hrvatska u napadu nije dobra, kao i da mu nije jasno što je javnost tako dramatično prihvatila poraz od Engleske, najavivši da će probleme pokušati da reše u naredna dva meča grupne faze - protiv Škotske i Češke.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track