SRBIN HEROJ SAUDIJSKE ARABIJE! Vuk Rašović za Kurir: Ovde je fudbal bukvalno najvažnije sporedna stvar!
Foto: @starsport

Legenda Partizana ima novi klub

SRBIN HEROJ SAUDIJSKE ARABIJE! Vuk Rašović za Kurir: Ovde je fudbal bukvalno najvažnije sporedna stvar!

Fudbal -

Gde je, šta radi, Vuk Rašović?!

Kurir je sreo legendarnog fudbalera i mladog trenera, koji se pohvalio da je upravo postao šef stručnog štaba Al Feiha, člana Super lige Saudijske Arabije. Nekadašnji trener Partizana potpisao je ugovor na dve godine.

Rašoviću će ovo biti peta godina po redu da radi na na arapskom poluostrvu, čime je steko nezvaničnu titulu heroja zemlje. Počeo je 2017. u klubu Feisali Saudi Arabia, potom je prešao u Al Dhafra iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, a prošle sezone radio je u klubu Al Wahda iz UAE.

Klub je na svojim društvenim mrežama već predstavio Rašovića, koji će prozivku izvršiti 5. jula.

- Upravo sam potpisao ugovor na dve godine. Klub ima velike ambicije i nadam se da ćemo napraviti odličnu ekipu. Dobro poznajem fudbal u ovoj dalekoj arapskoj zemlji, za njih je to u pravom smislu reči najvažnija sporedna stvar na svetu. Za dve nedelje počinjemo s radom - istakao je za Kurir Vuk Rašović.

Ranije su u Al Feihi, klubu koji ima velike ambicije u domaćoj ligi, radila još dva trenera iz Evrope - Srbin Slavoljub Muslin i Rumun Galka.

Prati voljeni klub: Partizan zaslužuje više

Vuk Rašović je rođen 1972. u nemačkom Dortmundu. Proslavio se kao fudbaler Partizana, s kojim i kao trener ima titulu prvaka Srbije.

- Pratim Partizan. Sigurno da moj bivši klub može i mora mnogo više. Želim im da se vrate na šampionsku stazu - jasan je Rašović.

Kurir sport/G.A.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track