POLUGOLA UPALA NA TEREN I USPELA U ŽIVOTU Prekidanje mečeva je u modi, ali BUJNU PLAVUŠU niko ne može da nadmaši! ZARAĐUJE MILIONE
Foto: Profimedia

GDE JE NESTAŠNA KINSI

POLUGOLA UPALA NA TEREN I USPELA U ŽIVOTU Prekidanje mečeva je u modi, ali BUJNU PLAVUŠU niko ne može da nadmaši! ZARAĐUJE MILIONE

Fudbal -

Aktuelni šampionat Evrope u fudbalu obeležili su, između ostalog, brojni upadi navijača na teren.

Neki su uspeli da na samare obezbeđenje, kako bi ostvarili svoj cilj, a jedan momak je otišao toliko daleko da je na teren sleteo paraglajderom.

Cilj je da budu u centru pažnje, a motivi se razlikuju...

Jedan aktivista "Grinpisa" je pred start meča između Nemačke i Francuske šokirao planetu, kada je sa paraglajderom ušao u Alijanc Arenu.

On je nameravao da preleti stadion i na teren baci loptu sa sloganom "Izbacite naftu", kako bi skrenuo pažnju javnosti na zaštitu životne sredine.

Ipak, stvari su krenule po zlu. Presekao je televizijske kablove na krovu stadiona, a komadi plastike i metala koji su pritom pali na tribinu povredili su nekoliko osoba, a momak je sleteo na teren.

Atraktivna brineta, koja je utrčala na teren na meču između Belgije i Finske, želela je na taj način da izreklamira jednu kriptovalutu.

Navijačica, Belgija - Finska
foto: Profimedia
Navijačica, Belgija - Finska
foto: Profimedia

Poslednji incident dogodio se na utakmici između Portugala i Francuske. Jedan obožavatelj Kristijana Ronalda je prevario obezbeđenje i trčećim korakom došao do jednog od najboljih fudbalera sveta.

Usledila je potera za momkom koji je ipak uspeo da zagrli Ronalda dok je on opirao tom potezu navijača, te ga je odgurnuo od sebe.

Kristijano Ronaldo, navijač uleteo na teren
foto: Profimedia

Pomenuti incidenti mnoge su podsetili na skandal koji se dogodio 2019. godine tokom finalne utakmice Lige šampiona između Totenhema i Liverpula.

Tada je utakmicu prekinula atraktivna plavuša Kinsi Volanski i nakon tog upada njen život se u potpunosti promenio.

Kinsi je tada bila u vezi sa poznatim jutjuberom Zdorevetskim. Volanski je obukla majicu na kojoj je bila reklama za njegov sajt i utrčala na teren polugola.

Zgodna plavuša je od te večeri postala velika zvezda. Sajt njenog dečka je "eksplodirao", Kinsi je dobila milione pratilaca na društvenim mrežama.

Zahvaljujući hrabroj akciji na stadionu Kinsi danas zarađuje milione od svojih naloga na društvenim mrežama. Svoju popularnost je maksimalno iskoristila. Pokrenula je i brend "KinseyFit".

Kinski Volanski
foto: Profimedia

Na instagramu imaviše od 3.700.000 pratilaca, a izuzetno je popularna i na TikTok-u (2.500.000).

Atraktivna plavuša je nakon tog finala dobila i uloge u tri filma.

Teško da će neko nadmašiti Kinsi...

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track