ĐORĐE JOVANOVIĆ STIGAO IZ SLOGE: Napredak pojačao napadač iz Požege
Foto: FK Napredak

POJAČANJE

ĐORĐE JOVANOVIĆ STIGAO IZ SLOGE: Napredak pojačao napadač iz Požege

Fudbal -

Napredak je dobio i četvrto pojačanje i to za ofanzivni deo tima. Trogodišnji ugovor sa Čarapanima potpisao je mladi Đorđe Jovanović, donedavni igrač Sloge iz Požege, ekipe koja je ubedljivo osvojila prvo mesto u Srpskoj ligi Zapad, u prošloj sezoni.

Velike zasluge za taj uspeh pripadaju upravo novom napadaču Napretka, koji je postigao 19 golova.

- Ponikao sam u Slogi, čiji sam dres nosio 15 godina, a sa velikom radošću prihvatio sam Napretkov poziv. Ovo je veliki iskorak u mojoj karijeri i daću sve od sebe da opravdam ukazano poverenje. Pokušaću da se izborim za što veću minutažu i dam doprinos, nadam se, dobrim rezultatima. Znam da je konkurencija jaka, ipak je ovo Super liga, ali to je motiv više. Trudiću se na svakom treningu i utakmici da pružim maksimum i postanem još bolji igrač, izjavio je Đorđe Jovanović.

Đorđe Jovanović je rođen 2001. godine, pa će u novoj sezoni imati status “bonusa”, a to je bila i velika želja trenera Milana Đuričića, šefa Stručnog štaba Napretka.

Inače, pre Jovaniovića, crveno beli dres kruševačkog superligaša zadužio je Stefan Jovanović, dosadašnji kapiten Bačke, koji igra na poziciji desnog beka, a potpisao je dvogodišnji ugovor.

Novi Napretkovi fudbaleri su postali vezni igrači Nemanja Krstić i Marko Pantić. Krstić dolazi iz Zlatibora, za koji je u prethodnoj sezoni odigrao 30 utakmica i postigao jedan gol. Prošao je školu Vojvodine, a na superligaškoj sceni branio boje i čačanskog Borca, Metalca i OFK Bačka. Marko Pantić stiže iz doskorašnjeg superligaša OFK Bačka, gde je u minulom prvenstvu odigrao 27 utakmica i postigao dva gola. Ranije je bio član Spartaka, ČSK – a i Proletera.

(Ž. M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track