VATRENI KREĆU PUT DANSKE! Invazija hrvatskih navijača na Kopenhagen: Ulaznice PLANULE, novac NIJE PROBLEM! Furiju čeka PAKAO!
Foto: EPA / Robert Perry

euro 2020

VATRENI KREĆU PUT DANSKE! Invazija hrvatskih navijača na Kopenhagen: Ulaznice PLANULE, novac NIJE PROBLEM! Furiju čeka PAKAO!

Fudbal -

Nakon plasmana Hrvatske reprezentacije u osminu finala Evropskog prventva kod komšija je zavladala prava euforija.

Hrvatsku čeka težak ispit protiv Španije u Kopenhagenu, ali velika pobeda protiv Škotske u Glazgovu vratila je veru u nacionalni tim.

Euforija je tolika da je svega četiri sata trebalo hrvatskim navijačima da kupe oko 3500 raspoloživih ulaznica za hrvatski sektor stadiona "Parken" u Kopenhagenu

I to nije sve.

Hrvatski navijači sad već imaju oko 3500 ulaznica, ali ko zna koliko će ih uspeti ugrabiti u slobodnoj prodaji putem Uefinog portala za ulaznice ako ostane neiskorištenih karata iz drugih kvota koje Uefa ima na raspolaganju

Ulaznice su bile, a nadamo se da će ponovno biti, u redovnoj prodaji za 50 eura (treća kategorija), 125 eura (druga) i 185 eura (prva kategorija) za sve utakmice osmine finala. Parken je, inače, najmanji od 11 stadiona na kojima se igra Euro s kapacitetom od 38.000 mesta.

Na prvoj utakmici Danske protiv Finske bilo je 15.200 ljudi, protiv Belgije 23.395, a protiv Rusije 23.644 ljudi.

Utakmica Hrvatska - Španija na programu je u ponedeljak 28 juna u 18h.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track