NAJBOLJE IZDANJE PARTIZANA NA PRIPREMAMA U SLOVENIJI: Dva gola Milovanovića i BOMBA Pantića za pobedu crno-belih nad Koprom! VIDEO
Foto: Partizan. rs

PRIPREME

NAJBOLJE IZDANJE PARTIZANA NA PRIPREMAMA U SLOVENIJI: Dva gola Milovanovića i BOMBA Pantića za pobedu crno-belih nad Koprom! VIDEO

Fudbal -

Fudbaleri Partizana savladali su ekipu slovenačkog Kopra sa 3:0 (1:0) u drugoj proveri na pripremama u Ptuju.

Partizan je na poluvremenu imao gol prednosti zahvaljujući Marku Milovanoviću koji je u 41. minutu meča postigao pogodak, a samo deset minuta nakon ulaska u igru umesto Baždara. Ipak, to nije bilo sve od mladog Milovanovića.

1 / 14 Foto: Partizan. rs

On je u drugom delu još jednom zatresao mrežu protivnika, i to kako. Posle sjajnog prodora Markovića i centaršuta Živkovića, Milovanović je petom zatresao mrežu Kopra.

Priliku u drugom delu igre dobila je ekipa sa klupe, a među njima bio je i Danilo Pantić koji je u 78. minutu meča upisao svoj prvenac po povratku u crno-beli dres. Predriblao je popularni Dača nekoliko igrača Kopra i šutem sa ivice šesnaesterca zatresao mrežu slovenačkog kluba.

Ovo je Partizanu prva pobeda na pripremama u Sloveniji, nakon remija pre nekoliko dana sa Murom (2:2).

Već 4. jula crno-bele čeka nova provera i meč sa poljskom Krakovijom. Generalnu probu crno-beli imaće 8. jula protiv ruskog Rostova.

Tok meča:

90. minut - Kraj meča.

78. minut - GOOOOOOOOL - Danilo Pantić postiže vrlo lep pogodak. Predriblao je nekoliko igrača Kopra, opalio sa ivice šesnaestgerca i doneo treći pogodak Partizanu.

72. minut - Najbolja šansa za Slovence na meču. Posle prekida probali su glavom, ali sjajna odbrana Popovića.

62. minut - Veliki broj izmena izvršio je i trener Kopra, baš kao po dogovoru pre početka utakmice.

60. minut - Kao po planu, trener Stanojević izmenio je sve igrače, sada su igrači sa klupe dobili priliku. Marko Milovanović je takođe napustio igru.

57. minut - GOOOOOOOOL - Ponovo je pogodio Marko Milovanović, ali sada petom posle sjajne akcije Markovića, a nakon asistencije Živkovića po zemlji sa desne strane.

46. minut - Počeo je drugi deo igre.

45. minut - Završen je prvi deo igre. Imao je Partizan kontrolu nad utakmicom. Ređale su se šanse za crno-bele, probali su Jović, Pavlović i Baždar nekoliko puta, ali i Slovenci su imali svoje šanse koje su bile ozbiljnije. Probali su 2-3 puta iz kontranapda i prekida, ali na visini zadatka bio je Nemanja Stevanović. Jedna greška rešila je pitanje pobednika prvog dela igre.

41. minut - GOOOOOOOOL - Marko Milovanović postiže pogodak samo za Partizan. On je ušao u igru pre samo 10 minuta umesto Baždara. Jović je sjajno oduzeo loptu igraču Kopera i dodao do Milovanovića kome nije bilo teško da pogodi gol.

21. minut - Zbog povrede Natho napustio teren, umesto njega u igri je Lazar Pavlović.

Partizan, Koper
foto: Partizan.rs

1. minut - Utakmica je počela!

1 / 11 Foto: Partizan.rs

Crno-beli su u prvom pripremnom meču odigranom u subotu remizirali sa ekipom Mure (2:2). Strelac oba gola za crno-bele bio je mladi Nemanja Jović.

Partizan nastupa u sastavu: Stevanović, Živković, Vujačić, Saničanin, Urošević, Šćekić, Zdjelar, Terzić, Natho, Jović, Baždar.

Nakon toga, na predahu, zameniće ih: Popović, Miljković, Đorđević, Ostojić, Brežančić, Smiljanić, Jojić, Marković, Pavlović, Pantić, Štulić.

Koper:

Golubović, Balta, Žužek, Palčić, Viler, Ahmetaj, Tičić, Guberac, Barišić, Krajinović, Mulahusejnović

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track