GOTOVO JE, NENAD KRSTIČIĆ TRI GODINE U ZVEZDI: Deki Stanković zadovoljan, dobio igrača kojeg je tražio
Foto: Www.crvenazvezdafk.com

pojačanje za evropu

GOTOVO JE, NENAD KRSTIČIĆ TRI GODINE U ZVEZDI: Deki Stanković zadovoljan, dobio igrača kojeg je tražio

Fudbal -

Iskusni fudbaler nosiće crveno-beli dres naredne tri sezone

Više nema nagađanja Nenad Krstičić će po drugi put zaigrati za Crvenu zvezdu. Iskusni vezni fudbaler raskinuo je saradnju sa atinskim klubom AEK i danas je potpisao trogodišnji ugovor sa crveno-belima.

Dejan Stanković
foto: www.crvenazvezdafk.com

Nenad Krstičić bio je velika želja trenera Dejana Stankovića, ne samo ovog leta, već i prošle godine. Uspeo je nekadašnji fudbaler Sampdorije i Alavesa da postigne dogovor sa Grcima o raskidu saradnje, jer nije mogao da bude odvojen od porodice.

Nenad Krstičić
foto: Crvenazvezdafk.com

Nenadu Krstičiću ovo će biti povratak u Crvenu zvezdu. Crveno-beli dres zadužio je prvi put u avgustu 2017. godine i bio je jedan od glavnih igrača. Nažalost, nesuglasice između njega i kluba nastale su narednog leta, kada je izboren istorijski plasman u Ligu šampiona. Zato je u decembru 2018. napustio Beograd i otišao u Atinu. Krstičić je sa Zvezdom osvojio dve titule, igrao grupnu fazu Lige Evrope i Lige šampiona. Koliko voli Crvenu zvezdu pričao je u opšironom intervjuu prošle godine za Kurir, kada je sa porodicom obilazio svetinje na Kosovu i Metohiji.

U Crvenu zvezdu Nenad Krstičić došao je kao slobodan fudbaler, a u toku danas priključiće se ekipi na pripremama u Austriji.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track