Siti se provukao na otvaranju sezone

Siti se provukao na otvaranju sezone

Fudbal -
Utakmicu je obeležila povreda napadača domaćih, Argentinca Serhija Agera, koji je napustio teren već nakon 14 minuta igre

LONDON - Fudbaleri Mančester Sitija savladali su danas ekipu Sautemptona sa 3:2, u preostaloj današnjoj utakmici 1. kola engleske Premijer lige.

Branilac titule provukao se na otvaranju sezone i malo je nedostajalo da ostane bez "planiranih" bodova. Povratnik u elitu je odličnom igrom napravio preokret u drugom poluvremenu, ali je u finišu susreta Siti sprečio veliko iznenađenje golovima Džeka i Nasrija.

Utakmicu je obeležila povreda napadača domaćih, Argentinca Serhija Agera, koji je napustio teren već nakon 14 minuta igre.

Strelci su bili Teves u 40, Džeko u 72. i Nasri u 80. za Mančester Siti, a Lambert u 59. i Dejvis u 68. minutu za Sautempton.

Ranije danas Čelsi je kao gost pobedio Vigan sa 2:0, a u poslednjem meču 1. kola sutra se sastaju Everton i Mančester Junajted.

Odigrano u subotu: Arsenal - Sanderlend 0:0, Fulam - Norič 5:0, Kvins Park Rendžers - Svonsi 0:5, Reding - Stouk 1:1, Vest Bromvič Albion - Liverpul 3:0, Vesthem - Aston Vila 1:0, Njukasl - Totenhem 2:1.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track