PREUZIMA LIDERSKU ULOGU! Topić: Spreman sam za veću ulogu u novoj sezoni
Foto: Starsport/Nenad Mihajlovic

PRIPREME VOJVODINE

PREUZIMA LIDERSKU ULOGU! Topić: Spreman sam za veću ulogu u novoj sezoni

Fudbal -

Fudbaler Vojvodine Mirko Topić rekao je danas da je spreman da preuzme veću odgovornost i još važniju ulogu u novoj sezoni.

"Svestan sam da ću imati važniju ulogu u timu, ali ne mogu da kažem da osećam pritisak, već samo ponos i zadovoljstvo. To je novi izazov za mene, nadam se da ću ispuniti očekivanja stručnog štaba, ekipe i navijača i da ćemo zajedno ostvariti velike uspehe", rekao je Topić za klupski sajt.

Topić je naveo da Vojvodina i u novoj sezoni mora da izbori plasman u Evropu, a dodao je i da se nada da će se plasirati u grupnu fazu Lige konferencije.

"Očekujem da ponovimo uspeh iz prethodne dve sezone, da završimo u vrhu tabele i da obezbedimo plasman u Evropu. Pre svega toga, bilo bi najlepše da konačno zaigramo i u grupnoj fazi jednog evropskog takmičenja i da i na jesen igramo u Evropi", istakao je Topić.

On je rekao da su pripreme u Sloveniji protekle "u najboljem redu" i da će njegov tim biti spreman za početak sezone.

"Imali smo četiri teške kontrolne utakmice, kakve će nas očekivati i u Evropi i mislim da smo zabeležili odličan skor. Sada polako smanjujemo ritam, radimo više na taktici i mislim da ćemo biti spremni za početak sezone", rekao je Topić.

Vojvodinu na početku nove sezone očekuje težak - dva derbija sa Crvenom zvezdom i Partizanom i izmedju dvomeč sa litvanskim Panevežisom.

"Raspored je težak, ali idemo iz meča u meč. Najpre ćemo da se pripremimo za gostovanje Zvezdi, a onda idemo u Litvaniju, gde ćemo možda uspeti da ostvarimo pozitivan rezultat i olakšamo posao pred revanš i uoči Partizana", rekao je Topić.

"Ali, da ne žurimo, idemo polako, bitno je da smo fokusirani na svakog narednog rivala i da svi imamo isti stav na pobedu u svakoj utakmici", zaključio je Topić.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track