DEDA DRAGOVIĆ OMILJENA FACA U ZVEZDI: Aleksandar stigao na pripreme u društvu starine Zlativoja, zakletog zvezdaša!
Foto: FK Crvena zvezda

pojačanje po meri

DEDA DRAGOVIĆ OMILJENA FACA U ZVEZDI: Aleksandar stigao na pripreme u društvu starine Zlativoja, zakletog zvezdaša!

Fudbal -

Stariji Dragović bio najzaslužniji za transfer svog unuka na Marakanu, jer je imao veliku želju da ponese crveno-beli dres.

Sa dedom na pripreme... Aleksandar Dragović priključio se treninzima Crvene zvezde u Austriji. Najveće pojačanje crveno-belih ovog leta stigao je u bazu Štegerzbah u društvu dede i babe.

Aleksandar Dragović
foto: Fk. Crvena zvezda

Svi u Crvenoj zvezdi bili su oduševljeni što vide Dragoviće. A, kako i ne bi, kada je Aleksandar Dragović stigao na Marakanu baš na insistiranje svog dede Zlativoja, inače velikog navijača crveno-belih. Imao je Dragović kao slobodan igrač mogućnost da nastavi karijeru bilo gde i za mnogo veći novac, ali je odlučio da ispuni dedinu želju i obuče crveno-beli dres.

Čelnici Crvene zvezde Zvezdan Terzić, Svetozar Mijailović, Mitar Mrkela sedeli su u društvu Dragovića i menadžera Milana Dudića. Starijeg Dragovića pozdravio je dobro raspoloženi Dejan Stanković:

Aleksandar Dragović
foto: Fk. Crvena zvezda

- Gde si deda?!

A, potom se Zvezdin Mister i našalio sa Aleksandrom Dragovićem opipavši mu trbušnjake:

- Jesi li se to ugojio malo, šta je ovo?

Aleksandar Dragović
foto: Fk. Crvena zvezda

Aleksandar Dragović potom se pozdravio sa svim saigračima, i odradio prvi trening. Dobio je poštedu od Crvene zvezde prethodnih nedelja, jer je igrao za reprezentaciju Austrije na Evropskom prvenstvu i bio jedan od najboljih defanzivaca. Sa Srđanom Babićem trebalo bi da čini tandem poslednje linije odbrane crveno-belih u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Prvo kolo kvalifikacija

Makabi čeka Kairat

Protivnik Crvene zvezde u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona biće bolji iz duela između Makabija iz Haife i Kairata. Prvi meč na programu je u sredu od 19.00 sati u Izraelu, a revanš je sedam dana kasnije u Kazahstanu. Zvezda će u prvoj utakmici koja će biti igrana 20. ili 21. jula biti gost.

Počele su kvalifikacije za Ligu šampiona, a navijače Zvezde posebno zanima večerašnji (19.00) meč Makabi Haifa - Kairat, pošto će jedna od ove dve ekipe na megdan šampionu Srbije u drugom kolu. Kvota na pobedu Makabija u prvom meču je 1,80, na iks 3,45, a na dvojku 4,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Makabi - Kairat.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track