FRANCUZI ĆE GA RAZAPETI! Luda ŽURKA u Majamiju: Pogba LUMPUJE sa Ronaldinjom, dok nacija tuguje nakon eliminacije sa EURA! FOTO
Foto: Profimedia

euro 2020

FRANCUZI ĆE GA RAZAPETI! Luda ŽURKA u Majamiju: Pogba LUMPUJE sa Ronaldinjom, dok nacija tuguje nakon eliminacije sa EURA! FOTO

Fudbal -

Francuska se nije proslavila na Evropskom prvenstvu u fudbalu.

Aktuelni svetski šampion ispao je u osmini finala nakon lošijeg izvođenja jedanaesteraca od Švajcarske.

Jedna od najvećih zvezda " trikolora Pol Pogba je otišao na odmor, ali ne bi baš trebalo tek tako da se eksponira, jer je "rana" od ispadanja i dalje sveža.

Naime, fudbaler Mančester junajteda je završio u društvu legendarnog Ronaldinja, koji po kraju igračke karijere radi ono u čemu je bio uspešan i kao fudbaler - obožava izlaske i lumpovanje.

Brazilac je trenutno je u Majamiju, jednom od svetskih centara zabave, a sa svojih 56 miliona pratilaca na Instagramu imao je specijalnu objavu - fotografije iz noćnog provoda u jednom klubu na Floridi.

Tamo se fotografisao sa Polom Pogbom, Blejzom Matuidijem i Paolom Dibalom.

"Na ovoj slici su tri svetska šampiona i desetka Juventusa.", napisao je Ronaldinjo

Time je podsetio da je i on sam osvojio Svetsko prvenstvo, baš kao i Pogba i Matuidi, a desetka "stare dame" je, jasno je, Dibala koji inače ne igra na Kopa Amerika zbog povrede.

Pogba je otišao u Majami posle debakla Francuske na EURO, a Matuidi mu je u Americi domaćin jer tamo igra za Inter Majami, klub koji je u vlasništvu Dejvida Bekama.

Šta će reći cela Francuska na ovu fotografiju, koja je postala viralna pošto za sada ima oko 2,6 miliona lajkova, ali i dosta negativnih komentara na račun francuskog asa.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track