GRIZMAN LETI IZ BARSELONE: Skandalozni snimak i Mesi su ključni, a samo ga Atletiko hoće!
Foto: Profimedia

čeka se rasplet

GRIZMAN LETI IZ BARSELONE: Skandalozni snimak i Mesi su ključni, a samo ga Atletiko hoće!

Fudbal -

Francuski fudbaler Antoan Grizman na pragu je izlaznih vrata iz Barselone, ali se ne zna kakva ga sudbina očekuje.

Grizman zarađuje 25 miliona evra godišnje i Barselona bi želela da ga proda u Premijer ligu ili Seriju A, ali teško pronalaze zainteresovane klubove. Naime, kako se može pronaći samo je Atletiko zainteresovan za suluge napadača koji je ove sezone u dresu Barselone postigao 20 golova i imao 13 asistencija.

U Barseloni se nadaju da će uspeti da spreče da im se ponovi slučaj Luisa Suareza, koji je napustio Kataloniju i sa četom iz Madrida se okitio tutulom prvaka Španije. Zato su za sada odbili ponudu iz Madrida da u pravcu Barselone uz novac krenu i neki fudbaleri.

Barselonin cilj je da Grizmana pošalje u neku drugu ligu, a da za novac koji bi stigao zadrži Lionela Mexija, kojem je istekao ugovor i trenuto ima status slobodnog igrača.

Uz to, Usmanu Dembeleu i Antoanu Grizmanu, koji su tokom 2019. godine sa ovim Barselonom bili na letnjoj turneji u Japanu.

Tada je nastao video zapis u kojem se Dembeleu ne vidi lice jer je on bio taj koji je snimao, a pored njega je Grizman. Sve se dešavalo u njihovoj hotelskoj sobi, gde su došli japanski tehničari da otklone problem kako bi dvojica Francuza mogla da igraju popularnu video igru PES.

Dok su tehničari pokušavali da reše problem, Dembele i Grizman su ih ismevali na francuskom jeziku i sprdali se na račun toga da je Japan navodno tehnološki napredna zemlja.

"Sva ova ružna lica ovde i to samo da bismo mogli da igramo PES... Zar se ne sramite?", govorio je Dembele, dok je kamerom zumirao jednog Japanca.

"Kakav vam je to zaostali jezik? Trebalo bi da ste razvijena zemlja, zar ne?", komentarisao je Francuz.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track