SAŠA ZDJELAR: Daćemo sve od sebe da vratimo trofeje, jači smo nego prošle sezone
Foto: Starsport©

FK PARTIZAN

SAŠA ZDJELAR: Daćemo sve od sebe da vratimo trofeje, jači smo nego prošle sezone

Fudbal -

Fudbaler Partizana Saša Zdjelar rekao je danas da če njegova ekipa dati sve od sebe da vrati trofeje u Humsku i dodao da veruje da su crno-beli jači nego prošle sezone.

"Nova sezona, nova dokazivanja. U prošloj sezoni smo imali veliki niz pobeda i to moramo da nastavimo u ovoj sezoni, da idemo utakmicu po utakmicu. Ciljevi su uvek najviši kad si u Partizanu. Daćemo sve od sebe da vratimo trofeje u našu kuću", rekao je Zdjelar, prenosi klub.

On je istakao da tim Partizana u trenutnom sastavu ima prednosti u odnosu na onaj od prethodne sezone.

"Sigurno da smo jači, jer je ekipa duže tu, duže smo zajedno i dobili smo tri dobra pojačanja. Sa Rikardom dobijamo nešto novo, iako ga vrlo dobro znamo od prošlog puta. Došao je Dača koji je bio već sa nama, a stigao je i Saničanin. Jako dobri igrači koji će nam, sigurno, dosta doneti", rekao je on.

Vezista Partizana je naveo da je neophodno od samog starta šampionata biti maksimalno oprezan.

"U prošloj sezoni, u prvih deset utakmica, napravili smo to što smo napravili, to nas je koštalo borbe za titulu. U ovu sezonu ulazimo obazrivi, iz utakmice u utakmicu, pobedu po pobedu. Sigurno da nije lako kad moraš da pobedjuješ svaku utakmicu", rekao je Zdjelar.

Saša Zdjelar
foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Jedan od igrača koji je pojačao Partizan tokom prelaznog roka je Danilo Pantić.

"Dosta je iskusniji, stariji, ima mnogo više utakmica u nogama. Igrao je celu prošlu sezonu, sigurno da je mnogo napredovao i da će ekipi doneti mnogo. Još jedna prednost je što je već bio ovde, zna kako Partizan funkcioniše", rekao je Zdjelar.

On se osvrnuo i na napredak u igri Nemanje Jovića za kojeg je rekao da je "jedan od najtalentovanije dece u klubu".

"Momak će tek pokazati koliko vredi. Sam poziv za reprezentaciju ga je podigao, videlo se na pripremama da je igrao dobro", rekao je Zdjelar.

Zdjelar je poželeo svom saigraču Lazaru Markoviću da se što pre vrati u svoju prepoznatljivu formu i dodao da veruje da će u predstojećoj sezoni biti još bolji.

Početak nove fudbalske sezone u Srbiji donosi i povratak navijača na stadione.

"Bilo je dosta teško. Biće lepše kad se navijači vrate i biće nam lakše da igramo utakmice. U nekim trenucima je delovalo kao da igramo prijateljske utakmice, bez navijača smo stalno čuli sami sebe", rekao je Zdjelar.

Fudbaleri Partizana novu sezonu u Super ligi Srbije počinju sutra gostovanjem Proleteru.

(Kurir sport/Beta/FK Partizan)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track