DUNAJSKA STREDA VERUJE U PROLAZ PROTIV PARTIZANA: Nadaju se dominaciji u Slovačkoj!
Foto: Starsportphoto

liga KONFERENCIJE

DUNAJSKA STREDA VERUJE U PROLAZ PROTIV PARTIZANA: Nadaju se dominaciji u Slovačkoj!

Fudbal -

Trener fudbalera Dunajske Strede Antal Nemet rekao je da njegova ekipa nije zadovoljna večerašnjim rezultatom protiv Partizana i da će to pokušati da ispravi u revanšu.

"Pravili smo greške na početku koje su pomogle domaćinu i dali im još više samopouzdanja. Kasnije smo pokušavali nešto da uradimo, ali nismo uspeli da damo gol. Ipak, pravili smo manje grešaka. Zadovoljan sam zbog toga što igrači nisu zadovoljni rezultatom. Pokazali su hrabrost i želeli su nešto da urade", rekao je Nemet posle utakmice u Beogradu.

Dunajska Streda je sa 1:0 izgubila od Partizana u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija.

Nemet je pohvalio golmana svog tima, koji je možda i najzaslužniji zbog toga što Partizan nije ostvario ubedljiviju pobedu.

Fudbaler Dunajske Strede Andraš Šefer rekao je da se nada da njegova ekipa u revanšu može da ponovi igru iz poslednjih 30 minuta u Beogradu.

"Bila je veoma dobra utakmica, kakvu ne igramo inače u našoj ligi. Dobro iskustvo protiv veoma jakog rivala. Očekivali smo da će nas pritisnuti, dali su gol, ali smo dobro reagovali. Nadam se da ćemo dominirati u Slovačkoj, kao što smo dominirali poslednjih 30 minuta ovde u Beogradu", kazao je Šefer.

Revanš će se igrati sledećeg četvrtka u Slovačkoj.

lopta, fudbalska lopta
foto: Profimedia

(Kurir sport/Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track