STANKOVIĆ PRED NAPREDAK: Zahtevan duel, naš cilj je trijumf
Foto: Fk. Radnički

SUPERLIGA SRBIJE

STANKOVIĆ PRED NAPREDAK: Zahtevan duel, naš cilj je trijumf

Fudbal -

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Aleksandar Stanković rekao je danas da očekuje kvalitetan meč protiv Napretka i pobedu na debiju pred domaćom publikom u novoj sezoni Super lige Srbije.

"Čeka nas veliki meč. Posle godinu i po dana dočekujemo protivnika pred publikom i veoma smo uzbudjeni zbog toga. Oseća se ta pozitivna atmosfera u svlačionici. Niš je fudbalski grad, publika koja dolazi na Čair razume i oseća ovaj sport i drago mi je što ćemo to konačno imati prilike da osetimo", rekao je Stanković, prenosi klub.

Fudbaleri Radničkog dočekuju sutra Napredak iz Kruševca, u utakmici drugog kola Super lige Srbije.

"Želimo pobedu, želimo da tokom utakmice svi budemo jedno. I igrači i stručni štab i publika i ljudi koji vode klub. Na krilima takvog ambijenta nemamo razloga da se plašimo bilo koga i smatram da možemo da dodjemo do rezultata koji svi želimo", rekao je Stanković.

Radnički je na startu prvenstva remizirao sa Spartakom u Subotici 1:1, dok je Napredak na svom terenu pobedio Kolubaru sa 3:0.

Stanković je naveo da je njegov tim analizirao Napredak i da zna odakle preti opasnost.

"Napredak ima nekoliko igrača na koje moramo da obratimo posebnu pažnju. To su Marjanović, Spremo i Tomić, a u prvom kolu je odličan bio i golman Vasiljević. Trojica od ove četvorice su Nišlije i oni vrlo dobro poznaju ovdašnju situaciju", rekao je Stanković.

"Bez obzira na to, mi pre svega treba da se okrenemo nama, da mi budemo pozitivni i da na terenu sprovedemo u delo ono što pripremamo tokom ove sedmice. U tom slučaju mislim da će sve biti onako kako treba", dodao je on.

Trener Radničkog je istakao da je zadovoljan ekipom i da je uveren da sve ide u dobrom pravcu.

"Napredak je u aprilu naneo težak poraz Radničkom na Čairu i doveo ga u tešku situaciju. Znamo koliki je rivalitet izmedju ovih timova i naš cilj je trijumf. Čeka nas zahtevan duel sa puno taktičkih prilagodjavanja. Spremni smo za to", rekao je Stanković.

Utakmica se igra sutra od 18.55 na Čairu.

(Kurir sport/Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track