POSLE EVROPSKOG - DOMAĆI FUDBAL! Zvezda gostuje Spartaku, Partizan dočekuje Voždovac
Foto: Starsport©

SUPERLIGA SRBIJE

POSLE EVROPSKOG - DOMAĆI FUDBAL! Zvezda gostuje Spartaku, Partizan dočekuje Voždovac

Fudbal -

Utakmicama trećeg kola od danas do ponedeljka se nastavlja takmičenje u fudbalskoj Super ligi Srbije - Crvena zvezda će gostovati Spartaku, dok će Partizan ugostiti Voždovac.

Treće kolo domaćeg šampionata otvoriće danas od 18.55 fudbaleri Proletera i Novog Pazara, ekipe koje trenutno zauzimaju poslednja dva mesta na tabeli, dok će od 21.00 snage odmeriti Napredak i Radnički 1923.

Kragujevački tim je posle dva odigrana kola jedini uz Partizan i TSC sa dve pobede, dok je Napredak šesti na tabeli uz pobedu i poraz.

Subotnji program počinje u 18.55 kada će Spartak dočekati Crvenu zvezdu.

Spartak će pokušati da zabeleži prvi trijumf u novoj sezoni, dok crveno-beli u Suboticu stižu posle ubedljive pobede protiv Kairata i plasmana u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona i svakako će želeti da na krilima tog rezultata upišu drugu pobedu u Super ligi.

Od 21.00 ekipa Radnika, trenutno deveta na tabeli, dočekaće niški Radnički koji je sa četiri osvojena boda četvrti tim šampionata.

U nedelju su na programu tri utakmice, a od 18.55 se sastaju Čukarički i Metalac, odnosno Mladost i Vojvodina.

Čukarički i Vojvodina ove mečeve dočekuju u dobrom raspoloženju posle plasmana u treće kolo kvalifikacija za Ligu konferencija i pokušaće da to iskoriste i zabeleže drugu, odnosno prvu pobedu u Super ligi Srbije.

FK Vojvodina
foto: Starsport©

Tim sa Banovog brda je odigrao samo jedan meč i u njemu je slavio, dok je Vojvodina upisala remi i poraz na startu šampionata. Na drugoj strani, i Metalac i Mladost "jure" prve pobede.

Trenutni lider šampionata, ekipa Partizana, u nedelju od 21.00 će odigrati prvi meč na svom terenu u okviru Super lige, a protivnik će joj biti Voždovac.

Crno-beli su u prva dva kola slavili u Novom Sadu protiv Proletera i Vojvodine, a posle jučerašnjeg trijumfa protiv Dunajske Strede u kvalifikacijama za Ligu konferencija pokušaće da nastave pobednički niz.

Na drugoj strani, ekipa Voždovca je trenutno osma na tabeli sa tri boda, a u Humsku stiže posle pobede nad Proleterom.

Treće kolo domaćeg šampionata zatvoriće u ponedeljak od 19.00 fudbaleri TSC-a i Kolubare. Tim iz Bačke Topole je u prva dva kola sakupio maksimalan broj bodova, dok Kolubara ima jedan bod.

Parovi trećeg kola: Danas: Proleter - Novi Pazar (18.55) Napredak - Radnički 1923 (21.00) Subota: Spartak - Crvena zvezda (18.55) Radnik - Radnički Niš (21.00) Nedelja: Čukarički - Metalac (18.55) Mladost - Vojvodina (18.55) Partizan - Voždovac (21.00) Ponedeljak: TSC - Kolubara (19.00)

(Kurir sport/Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track