POSLEDNJI POZDRAV ZA UBIJENOG VELIČKOVIĆA GOKSIJA! Pogledajte kako su se Grobari oprostili od velikog navijača Partizana! VIDEO
Foto: Privatna arhiva

IN MEMORIAM

POSLEDNJI POZDRAV ZA UBIJENOG VELIČKOVIĆA GOKSIJA! Pogledajte kako su se Grobari oprostili od velikog navijača Partizana! VIDEO

Fudbal -

U Sabornoj crkvi u Beogradu, juče tačno u podne, supruga brutalno ubijenog navijača Partizana Gorana Veličkovića Goksija, zajedno sa prijateljima, organizovala je opelo kome je prisustvovalo nekoliko stotina navijača Partizana.

Oni su nosili crne majice sa žutim natpisom na leđima: "Gore na nebu armija prava" i veliki barjak sa likom ubijenog Veličkovića. Deo novca od prodaje majica pripao je supruzi nastradalog Veličkovića, a sve u znak pomoći neutešnoj udovici.

1 / 8 Foto: Privatna arhiva

Ista grupa navijača uradila je i mural posvećen Goksiju na Dorćolu u ulici Kneginje Ljubice gde se i danas polažu venci i pale sveće.

Grobari su se skandiranjem ispred Saborne crkve, a nakon toga i bakljadom na Kalemegdanu, po poslednji put oprostili od svog "saborca sa šipke."

Na Kalemegdanu je bila razvijena i zastava sa posvetom za ubijenog Veličkovića i porukom.

- Tvoju hrabrost pamtićemo, ideju pratićemo - pisalo je na transparentu uz pesme sa juga i skandiranje - Goksi, Goksi.

1 / 3 Foto: privatna arhiva

Podsetimo, Veličkovića je na sastanak smrti dovezla supruga. Ona ga je 3. avgusta 2020. ostavila u Višegradskoj ulici u centru Beograda i to je bio poslednji put da ga je videla.

Crne slutnje

- Pošto se nije vratio kući, žena je odmah posumnjala da mu se nešto loše desilo i prijavila je slučaj policiji. Ona je slutila da Goran nije više među živima, a njene crne slutnje su se obistinile 4. februara, nakon hapšenja Veljka Belivuka, Marka Miljkovića i pripadnika njihove monstruozne kriminalne grupe - priča sagovornik Kurira.

00:25

Mural na Dorćolu posvećen ubijenom navijaču Goranu Veličkoviću Goksiju

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track