SJAJNA SUPERLIGAŠKA PREMIJERA PARTIZANA U HUMSKOJ: Poker crno-belih protiv nemoćnog Voždovca! VIDEO
Foto: Starsport

ling long

SJAJNA SUPERLIGAŠKA PREMIJERA PARTIZANA U HUMSKOJ: Poker crno-belih protiv nemoćnog Voždovca! VIDEO

Fudbal -

Fudbaleri Partizana pobedili su večeras Voždovac 4:0 (2:0) na stadionu u Humskoj u trećem kolu Superlige Srbije.

Crno-beli došli su do trećeg trujumfa u prvenstvu, a ovo im je ukupno peta pobeda ove sezone.

Izabranici Aleksandra Stanojevića poveli su golom Rikarda Gomeša u 10. minutu, koji je prethodno morao da prođe VAR proveru.

Na 2:0 povećao je Aleksandar Šcekić u 22. minutu, Filip Holender zatresao je mrežu u 53. minutu, a konačan rezultat postavio je Danilo Pantić, sjajnin golom iz slobodnog udarca u 70. minutu.

1 / 6 Foto: Starsport

Tok meča:

Kraj meča

90. minut - Partizan je postigao još jedan pogodak, tačnije Lutovac, ali gol je poništen ponovo zbog ofsajd pozciije.

88. minut - Dobar centaršut Pantića na prvu stativu, probao je Urošević glavom, ali lopta prolazi tik pored stative gola gostiju.

82. minut - Značajno je opao tempo igre, Partizan je izgleda zadovoljna sa ovih četiri gola.

70. minut - GOOOOOOOL - Danilo Pantić postiže još jedan prelep pogodak za Partizan.

63. minut - U igri umesto Rikarda je Milovanović.

62. minut - Iz igre je izašao Filip Holender, na terenu je Aleksandar Lutovac.

61. minut - Ponovo je pogodio Rikardo, sada posle pasa Šćekića, ali sudija je podigao zastavicu i pokazao da je napadač Partizana bio u nedozvoljenoj poziciji.

53. minut - GOOOOOOL - Prvi gol Filipa Holendera u sezoni. Probio je Rikardo po desnoj strani šesnaesterca, po zemlji "zavrnuo" do Holendera koji je sve pomno pratio i iz peterca loptu zakucao u gol gostiju.

49. minut - Prvi pokušaj u nastavku. Probao je sa distance Danilo Pantić, ali lopta ide daleko preko prečke gola Voždovčana.

46. minut - Počeo je drugi deo igre.

45. minut - Završeno je prvo poluvreme u Humskoj.

44. minut - Prvi pokušaj Voždovčana na utakmici, probali su šutem sa distance, ali lopta ide daleko preko prečke gola crno-belih. Prvo poluvreme produženo je za tri minuta.

32. minut - Nova zicer situacija za Partizan. Posle duplog pasa Natha i Uroševića, levi bek crno-belih ušao je šesnaesterac gostiju, vratio loptu na penal gde je bio Jović koji je probao na prvu po zemlji, ali neprecizno, par centimetara od desne stative gola gostiju.

24. minut - Probao je Zdjelar sa ivice šesnaesterca, golman je već bio savladan, ali postavio je nogu jedan fudbaler gostiju i spasao čist pogodak.

22. miunt - GOOOOOOOL - Posle sjajnog centrašuta Holendera, a na pas Živkovića, Aleksandar Šćekić je loptu zakucao glavom u mrežu Voždovčana i tako duplirao prednost kluba iz Humkse ulice.

10. minut - GOOOOOOOL - Rikardo je postigao gol, sudija najpre nije digao zastavicu, ali nakon što je napadač postigao gol pomoćnik je podigao zastavicu i gol je poništen.Međutim, nakon gledanja VAR-a sudija je priznao pogodak i usledilo je slavnje u Humskoj. Ovo je Rikardov treći gol u dosadašnjem šampionatu.

1. minut - Utakmica je počela.

1. minut - Početak utakmice kasni.

Sastavi:

Partizan (4-2-3-1): Stevanović – Živković, Ostojić, Vujačić, Urošević – Zdjelar, Šćekić – Holender, Natho, Jović – Rikardo.

Voždovac (4-2-3-1): Preković – Lasickas, Mijailović, Milović, Hajdin – Purtić, Milojević – Bogdanović, Milosavljević, Pantović – Vujnović.

Šef stručnog štaba crno-belih Aleksandar Stanojević ističe da je svaki meč u ovom periodu veoma važan i da je cilj nastaviti uspešan niz:

’’Znamo šta nam znači svaka utakmica, koliko nam je važna. Moramo da nastavimo niz, da uđemo maksimalno fokusirani. Tako se i spremamo, neće biti previše kalkulacija. Biće određenih izmena, ali izaći ćemo u najjačem sastavu u ovom trenutku. Rogan je iskusan trener, kog dugo poznajem i koji beleži rezultate, sada se i ovde dokazuje. Jedna takmičarska ekipa, igra za nijansu drugačije nego što je Voždovac igrao ranije. Znamo šta može da očekujemo, na koji način igraju. Spremni smo za njih.’’

Meč 3. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Partizana i Voždovca igra se u nedelju 01. avgusta 2021. godine, sa početkom u 21:00 čas.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track