TERZIĆ POSLE ŠOKANTNE ELIMINACIJE ZVEZDE OD ŠERIFA: Razočaran sam! Odigrali smo ispod svakog nivoa, napravićemo ozbiljnu analizu!
Foto: @starsport

LIGA ŠAMPIONA

TERZIĆ POSLE ŠOKANTNE ELIMINACIJE ZVEZDE OD ŠERIFA: Razočaran sam! Odigrali smo ispod svakog nivoa, napravićemo ozbiljnu analizu!

Fudbal -

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezan Terzić oglasio se posle šokantne eliminacija crveno-belih iz kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Razočaran sam. I kao navijač i kao direktor. Odigrali smo ispod svakog nivoa, nedopustivo je da Crvena zvezda ispadne od Šerifa u dve utakmice. Ovo nije bila realna slika vrednosti našeg tima. Imamo grupu izvanrednih igrača i odličan stručni štab ali već dugo ne možemo da uhvatimo pravu formu.

Ovo nije poraz kao neki drugi, ovaj će da boli dugo, jer je ulog bio veliki, a mi nismo bili pravi. Imali smo velike ambicije a nismo bili na visini zadatka. Niko od nas.

Svi zaslužujemo kritike jer Crvena zvezda ne sme da izgleda onako kao sinoć. Sada moramo da budemo hrabri i pametni, da se fokusiramo na utakmice sa rumunskim Klužom i da peti put zaredom izborimo plasman u grupnu fazu UEFA takmičenja.

Posle toga ćemo da napravimo ozbiljnu analizu da vidimo gde se grešilo i donećemo adekvatne odluke.

Crvena zvezda se neće sakrivati iza objašnjenja ni zbog sebe ni zbog armije vernih navijača, već će kao i uvek tražiti rešenja, da zaigramo onako kako Zvezda zaslužuje i budemo tamo gde pripadamo, a to je društvo najboljih", stoji u saopštenju Zvezdana Terzića.

FK Crvena zvezda
foto: Starsport©

Zvezda je u utorak izgubila od Šerifa u Moldaviji i tako eliminisana iz kvalifikacija za Ligu šampiona.

Sledi baraž za Ligu Evropa protiv rumunskog Kluža.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track