TSC 3. SEPTEMBRA OTVARA NOVI STADION: Šampion Mađarske Ferencvaroš stiže u Bačku Topolu!
Foto: Tončev gradnja

kurir saznaje

TSC 3. SEPTEMBRA OTVARA NOVI STADION: Šampion Mađarske Ferencvaroš stiže u Bačku Topolu!

Fudbal -

Kako Kurir ekskluzivno saznaje, novi moderni stadion TSC u Bačkoj Topoli biće svečano otvoren 3. septembra na spektakularan način, utakmicom na kojoj će gost našeg superligaša biti prvak i najpopularniji klub Mađarske Ferencvaroš.

Ovu vest je potvrdio prvi čovek TSC Janoš Žemberi, nekada član uprave Partizana. Žemberi je već uglednim zvanicama i sportskim prijateljima podelio pozivnice za svečanost, što će svakako biti prvorazredni događaj na severu Bačke.

Nenad Filipović
foto: Starsportphoto

TSC je odlično startovao u novom šampionatu i jedini je osim Partizana zabeležio sve četiri pobede, iako igra u Senti kao prinudni domaćin. Velike zasluge za izvanredan početak prvenstva svakako pripadaju treneru Mladenu Krstajiću, koji je kao selektor vodio Srbiju na Svetskom prvenstvu 2018. godine u Rusiji, a bio je i sportski direktor Partizana.

TSC stadion
foto: Tončev gradnja

Stadion u Bačkoj Topoli je počeo da se gradi 2017. godine. Izgrađen je po najvišim standardima UEFA, sa kapacitetom od 4.500 mesta u gradiću koji ima samo oko 15.000 stanovnika. U sklopu stadiona biće i moderan hotel za smeštaj igrača i članova stručnog štaba. U blizini Bačke Topole nalazi se i naša čuvena ergela Zobnatica, najuspešnija po rezultatima u bivšoj Jugoslaviji.

Kurir sport / Lazar Delić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track