MESI SE RASPAO PRED PORODICOM KADA JE ČUO DA NAPUŠTA BARSU: Leo i Antonela zajedno plakali kada su umesto dobre čuli lošu vest
Foto: EPA/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Ipak nije mašina

MESI SE RASPAO PRED PORODICOM KADA JE ČUO DA NAPUŠTA BARSU: Leo i Antonela zajedno plakali kada su umesto dobre čuli lošu vest

Fudbal -

U četvrtak, 5. avgusta, Barselona je saopštila da Lionel Mesi neće ostati u klubu, nešto ranije tog dana je o tome obavešten i Argentinac koji nije mogao da se smiri nakon što je saznao da posle 21 godine napušta klub.

Danas, Mesi iza sebe ima već nekoliko treninga u PSŽ-u i, kako kaže, sada je sve super, ali u jednom od intervjua nakon potpisa sa Parižanima otkrio je da su on i supruga Antonela teško prihvatili činjenicu da ne može da produži saradnju sa Barselonom.

Leov otac Horhe je išao na razgovor sa predsednikom Laportom misleći da će dogovoriti i poslednje detalje novog ugovora pred potpis, ali sinu i snajki je nakon sastanka, umesto dobrih doneo loše vesti.

- Otac mi je preneo vesti kod kuće, išao je da se vidi sa Laportom i kada se vratio, želeo je da kaže prvo meni. Onda sam preneo informaciju Antoneli, zajedno smo plakali, bili smo uzrujani pa smo tek kasnije pričali sa decom. U decembru smo im obećali da ćemo ostati u Barseloni, znali smo da ni njima neće biti lako, posebno Tijagu. On je najstariji i svega je svetan, ali navići će se brzo - rekao je za "BBC", a preneo "Mirror" Mesi koji sa suprugom ima tri sina.

Čuveni Argentinac je poručio i da je promenu raspoloženja na bolje doživeo čim je potpisao ugovor sa PSŽ-om, ali čitavu situaciju mogao bi da pokvari Kilijan Mbape. Brzonogi Francuz želi da bude glavni u ekipi, što je nemoguće pored tandema Mesi - Nejmar.

Lionel Mesi, Kilijan Mbape
foto: Profimedia

Italijanska "Gazeta delo Sport" je najavila da će se Mbape u ponedeljak obratiti javnosti i otkriti planove za svoju blisku budućnost, a uprkos pisanjima uticajnih svetskih medija, Mbape je srdačno pozdravio Lea - zagrljajem, prilikom njihovog prvog susreta u trening centru Parižana.

Ramos još u decembru najavio strašan PSŽ

Mesec dana pre Mesija, kao slobodan igrač je u PSŽ stigao Serhio Ramos, legenda Real Madrida, a posebno je zanimljivo da je Ramos još u decembru 2020. godine najavio stvaranje super tima u Parizu.

- Rečeno mi je da PSŽ želi da napravi jaku ekipu sa mnom i Mesijem - poručio je španski defanzivac prilikom jednog razgovora sa predsednikom Reala, Florentinom Perezom. U ekipu su pored Ramosa i Mesija stigli Đanluiđi Donaruma, Žoržinjo Vajnaldum, Ašraf Hakimi i Danilo Pereira.

Nerealan efekat Mesija u Parizu

Najtraženiji sportski proizvod na svetu ovih dana je dres PSŽ-a sa brojem 30 i pitanje je da li će u skorijem periodu usporiti prodaja dresova sa Mesijevim prezimenom. Prema informacijama "CNBC-a", PSŽ je u utorak pustio u prodaju 150.000 dresova koji su preko online kupovine "razgrabljeni" za manje od 10 minuta. Takođe, zvuči neverovatno, ali je istinito, dolaskom Lionela Mesija, zvaničan Instagram nalog Parižana porastao je sa 19,8 miliona, na 46 miliona pratilaca.

Kurir sport/Aleksandar Knežević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track