PRIVEDEN MILORAD KOSANOVIĆ?! Novosadski mediji pišu da je fudbalski trener verbalno napao komunalnog inspektora
Foto: Starsport

NOVI SAD

PRIVEDEN MILORAD KOSANOVIĆ?! Novosadski mediji pišu da je fudbalski trener verbalno napao komunalnog inspektora

Fudbal -

Fudbalski trener Milorad Kosanović priveden je u Novom Sadu pošto je verbalno napao službeno lice tokom obavljanja službene dužnosti.

Kako navodi sajt "021.rs", Kosanović je verbalno napao komunalnog inspektora zbog pisanja kazne za nepropisno parkiranje.

Policija je Kosanoviću odredila pritvor do 24 sata, a nakon toga biće sproveden u Prekršajni sud uz prijavu za vređanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

Milorad Kosanović
foto: Kurir

Privođenje se dogodilo u dvorištu između Radničke 9 i Maksima Gorkog 8, kada je komunalni inspektor pisao prijave za nekoliko vozila koja su bila nepropisno parkirana na zelenoj površini.

Među njima je bio i jedan džip, za koji se ispostavilo da ga vozi Kosanović, poznati fudbalski stručnjak, koji je vodio, između ostalog, Vojvodinu i Crvenu zvezdu.

Prema nezvaničnim informacijama, Kosanović je prišao i verbalno napao inspektora, a kako je nastavio sa nasrtajima, inspektor je pozvao patrolu policije iz ispostave Stari grad, koja je došla posle nekoliko minuta i privela poznatog trenera.

(Kurir sport/021.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track