BIO U ZATVORU SA PET DOLARA U DŽEPU, A SADA JE MILIONER Pre godinu dana Ronaldinjo je zbog rasipničkog života grcao u dugovima!
Foto: Instagram

OPAMETIO SE

BIO U ZATVORU SA PET DOLARA U DŽEPU, A SADA JE MILIONER Pre godinu dana Ronaldinjo je zbog rasipničkog života grcao u dugovima!

Fudbal -

Rasipnički način života bacio je u očaj jednog od najboljih fudbalera svih vremena, legendarnog Brazilca Ronaldinja, ali na svu sreću uspeo je da se izvuče iz teške situacije i sada ponovo sa osmehom na licu uživa u svim blagodetima života.

Ronaldinju je 2020. godina bila najgora u životu. U februaru mu je majka preminula od posledica korone, a samo mesec dana kasnije fudbaler je završio u paragvajskom zatvoru.

Ronaldinjo je uhapšen 6. marta zajedno sa svojim bratom i poslovnim menadžerom Robertom Asisom kada su pokušali da uđu u Paragvaj sa falsifikovanim paragvajskim pasošima.

Ronaldinjo, Paragvaj, sudija, zatvor
foto: EPA

Zbog kockarskih dugova i hedonističkog života na bankovnim računima u Brazilu mu je ostalo samo pet dolara, ali uspeo je ponovo da stane na noge.

U zatvoru je Ronaldinjo proveo 32 dana.

Kasnije je uspeo da aktivira račun koji je imao u Evropi, pa je sa bratom Rodrigom platio kauciju 1,6 miliona evra kako bi napustio zatvor u Paragvaju i kraj sudskog postupka dočekao u kućnom pritvoru.

Ronaldinjo, Paragvaj, sudija, zatvor
foto: EPA

Sud u Asunsionu je kasnije prihvatio 'uslovnu obustavu' optužbi, efektivno oslobodivši Ronaldinja bilo kakve odgovornosti za zločin, ali uz obavezu da plati 90.000 dolara troškova, koji će biti dodeljeni dobrotvornim organizacijama.

Nakon svih problema koje je imao uspeo je da vrati osmeh na lice. Snima reklame i spotove, igra fudbal, uživa u životu i ponovo ima milione!

U Belo Horizonteu je dobio status počasnog građanina i promovisao je izgradnju novog stadiona Atletiko Mineira. Snimio je muzički spot, pokrenuo je proizvodnju alkoholnih pića...

Postao je zaštitno lice jedne velike kladioničarske kuće s kojom je potpisao višegodišnji ugovor o saradnji.

Ponovo je i zaštitno lice najpopularnijih fudbalskih igrica - FIFA i PES. Naravno, to mu je donelo ogromnu zaradu.

Brazilski mediji njegovo trenutno bogatstvo procenjuju na oko tri miliona dolara.

Njegovi prijatelji tvrde da Brazilac konačno uživa u životu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track