STANKOVIĆ POSLE POBEDE NAD KLUŽOM: Završeno tek prvo poluvreme, oni nisu za potcenjivanje!
Foto: Profimedia

IZJAVA POSLE MEČA

STANKOVIĆ POSLE POBEDE NAD KLUŽOM: Završeno tek prvo poluvreme, oni nisu za potcenjivanje!

Fudbal -

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je da je zadovoljan ubedljivom pobedom nad Klužom, ali da ekipa mora da ima ozbiljan pristup u revanšu.

"Ovo je divno veče za naše momke. Uz ovakvo navijanje, podršku... Stali su iza nas kada je bilo teško. Zato je Zvezda velika, zato što su navijači najveći, prepoznaju momenat. Ovi momci, znam kako rade, možda će neko da se smej koliko ih hvalim, ali i dalje verujem svom snagom", rekao je Stanković za Arenu posle utakmice u Beogradu.

Zvezda je rezultatom 4:0 pobedila Kluž u prvoj utakmici baraža za Ligu Evropa.

"Veliko prvo poluvreme je završeno, konkretan rezultat... Oni nisu za potcenjivanje, verovatno su malo posustali posle trećeg gola. Ponos mi je da igram Ligu Evropa, tako da idemo dalje", kazao je Stanković.

Milan Pavkov, Zvezda
foto: Starsport

Veče je, osim ubedljive pobede, obeležila povreda Miloša Degeneka u poslednjim trenucima prvog poluvremena.

"Izguraće to. Žao mi je. Borac je, kao i svi momci. Mi ćutimo i radimo, ne govorimo kad, šta boli. Oni ćute, rade i bore se za ovaj grb", naveo je trener Zvezde.

Fudbaler crveno-belih Aleksandar Dragović rekao je da je prezadovoljan.

"Zbog ovoga sam došao, ovakav ambijent... Dali smo dva gola iz prve dve šanse, super smo ušli u igru. Ali, ovo je tek prvo poluvreme, oni nemaju sada šta da izgube i moramo da damo sve od sebe od prvog minuta u Rumuniji", rekao je Dragović.

Revanš će se igrati sledeće sedmice u Rumuniji.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track