ZVEZDINA LEGENDA BEZ DLAKE NA JEZIKU: Pavkovu je učinjena velika nepravda! TO NIJE LJUDSKI!
Foto: Dado Đilas, Starsport

OGLASIO SE DRAGIŠA BINIĆ

ZVEZDINA LEGENDA BEZ DLAKE NA JEZIKU: Pavkovu je učinjena velika nepravda! TO NIJE LJUDSKI!

Fudbal -

Proslavljeni fudbaler Crvene zvezde Dragiša Binić smatra da je napadač Milan Pavkov zaslužuje bolji tretman u klubu i da mu je tokom boravka u Zvezdi učinjena velika nepravda.

Pavkov je bio junak pobede protiv Kluža. Konačno je dobio šansu da zaigra u startnoj postavi i odmah ju je iskoristio. Upisao je gol i asistenciju i tako ponovo skrenuo pažnju na sebe.

"Gledano sa strane, bez zadiranja u klupsku politiku, velika nepravda je učinjena Pavkovu", kaže Binić za "Sportski žurnal" i dodaje:

"Dvostrukom strelcu jednom Liverpulu, da ne pričam o golgeterskom učinku i asistencijamau utakmicama s Partizanom, Salcburgom, Milanom... I, čoveka sklonili?! Nije ljudski, zaslužio je više kredita. Sve vreme bio u klubu, a sezonama lutamo s inostranim napadačima".

Binić ne veruje u priče da je Pavkov bio u sukobu sa trenerom Dejanom Stankovićem i da zbog toga nije dobijao šansu.

"Ako se i navodno posvađao s trenerom Dejanom Stankovićem, mada ne verujem, takve stvari se u organizovanom klubu urgentno prevazilaze. Deki nije loš čovek, nije ni Pavkov. Neko iz urpave je trebalo ranije da reaguje, izbalansira i revitalizuje relacije. Mitar Mrkela je mnogo uticao da Pavkov igra preksinoć od prvog minuta", otkrio je Binić.

Pavkov je pre nekoliko dana produžio ugovor do 2024. godine.

Kurir sport/Sportski žurnal

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track