MAJSTORA SKANDALA POLICIJA UHVATILA PIJANOG Fudbaler divljao po rodnom gradu, ostao bez dozvole posle nekoliko dana u novom klubu
Foto: EPA/ETTORE FERRARI

ništa novo

MAJSTORA SKANDALA POLICIJA UHVATILA PIJANOG Fudbaler divljao po rodnom gradu, ostao bez dozvole posle nekoliko dana u novom klubu

Fudbal -

Belgijski fudbaler, Rađa Naingolan, našao se u centru skandala u rodnoj zemlji, samo nekoliko dana nakon što je potpisao ugovor sa novim klubom.

Vezista je nedavno napustio Inter nakon što je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Kaljariju, a već je uspeo da napravi problem u Antverpu, gradu na severu Belgije. On je potpisao dvogodišnji ugovor sa istoimenim klubom, a već u prvoj nedelji boravka u rodnom gradu, Naingolana je u noći između subote i nedelje zaustavlila policija zbog prekoračenja brzine.

Iskusni fudbaler je potom uradio alkotest koji je dao pozitivne rezultate, zbog čega je tridesettrogodišnjak ostao bez vozačke dozvole na 15 dana.

Naingolan je inače sklon ispadima, skandalima i poznato je da je prolazio kroz turbulentne periode tokom karijere, a u Interu će dugo pamtiti reči Belgijanca koji je odlučio da javno govori o problemima sa čelnim ljudima aktuelnog šampiona Italije.

Rađa Naingolan
foto: EPA/FABIO MURRU

Fudbaler je želeo da potpiše novi ugovor sa Kaljarijem, međutim do te saradnje nije došlo.

- Izdali su me, razočoran sam. Nisu pokazali dovoljno interesa. Dao sam se na raspolaganje, moj prioritet je bio Kaljari, oduvek sam hteo tamo da se vratim. Pritiskao sam predsednika i direktora, ali su u jednom trenutku nestali i ostavili me. Bilo mi je veoma loše jer mi je san bio da završim karijeru u Kaljariju. Menadžer i ja smo ponavljali jedan drugom da ćemo završiti u tamo, nadali smo se, bili smo ubeđeni sve dok se pregovori misteriozno nisu prekinuti - rekao je Naingolan nedavno.

Umesto Kaljarija, Rađa je odlučio da se vrati u domovinu, a sa Antverpom ga čeka revanš meč plej-ofa za Ligu Evrope, Omonija je na Kipru u prvom susretu pobedila rezultatom 4:2.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track