PROBLEMI I PRED REVANŠ Partizan bez zamenika kapitena u najvažnijem meču od početka sezone
Foto: Starsport©

Muke crno-belih

PROBLEMI I PRED REVANŠ Partizan bez zamenika kapitena u najvažnijem meču od početka sezone

Fudbal -

Fudbaleri Partizana se spremaju za drugu utakmicu plej-ofa kvalifikacija za Ligu konferencija bez zamenika kapitena.

Saša Zdjelar neće igrati ni u revanšu protiv Santa Klare.

Partizan će u četvrtak uveče na stadionu u Humskoj pokušati da preokrene rezultat iz prvog meča poslednjeg kola kvalifikacija (2:1) i da pobedom pred svojim navijačima obezbedi jesen u Evropi posle jedne godine pauze, a to će morati da učini bez Zdjelara.

Dok je u slučaju Danila Pantića bilo jasno da ne postoji šansa da zaigra u revanšu, u Partizanu su se nadali da će vezista biti spreman makar za određenu, znatno manju minutažu od onoga na šta je navikao, ali zbog povrede butnog mišića koju je zaradio na utakmici protiv Sočija, saigrači će na teren bez njega.

Dvadesetšestogodišnjak se prethodnih dana vratio treninzima, ali ne sa ekipom već individualno u teretani, a kako stil igre koji forsira šef stručnog štaba, Aleksandar Stanojević, zahteva potpuno spremne fudbalere, crno-beli neće rizikovati protiv Portugalaca.

Saša Zdjelar
foto: Starsport©

Problem bi moglo da predstavlja i stanje još jednog veznjaka, Aleksandra Šćekića, koji već neko vreme igra sa bolovima zbog problema sa primicačem i koji će, kako stoje stvari, stisnuti zube i u revanšu protiv ekipa sa Azorskih ostrva.

Prodaja karata

Na tribine za 800 dinara Navijači su u revanšu protiv Sočija bili vetar u leđa tokom 120 minuta i penal serije, a ulaznice za utakmicu protiv Santa Klare su uveliko u prodaji i mogu se kupiti putem sajta www.ticketline.rs i na blagajnama stadiona Partizana i to po sledećim cenama: Jug i sever: 800 dinara. Istok, bok: 1500 dinara. Istok, centar: 2000 dinara. Zapad, bok: 2000 dinara. Lože: 8000 dinara.

Kurir sport/Aleksandar Knežević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track