TRENER KLUŽA ZAPRETIO CRVENOJ ZVEZDI: Marijus Šumudika poručio Srbima da će ih obrisati kao sunđerom!
Foto: EPA / ALESSANDRO DELLA VALLE

oprez

TRENER KLUŽA ZAPRETIO CRVENOJ ZVEZDI: Marijus Šumudika poručio Srbima da će ih obrisati kao sunđerom!

Fudbal -

Strateg rumunskog sastava kuražio svoje igrače pred revanš meč plej-ofa za Ligu Evrope

Od specijalnog izveštača Kurira iz Rumunije Aleksandra Radonića

Trener rumunskog Kluža Marijus Šumudika najavio je borbenu strategiju svog tima za večerašnju utakmicu protiv Crvene zvezde. Temperamentni stručnjak poručuje da poraz od 4:0 od Crvene zvezde nije realan odnos snage i kvaliteta između dva tima.

Mirko Ivanić
foto: www.crvenazvezdafk.com

- Šta nam preostaje da dokažemo da je prvi meč bio samo nesrećan slučaj? Moraćemo da se borimo i da na terenu izborimo povoljan rezultat. Ne sumnjam da ćemo dokazati da visok poraz u Beogradu nije pokazatelj razlike između dva kluba. Moji igrači moraju da pokažu da su grupa i da pobedom kao sunđerom obrišu sramotu iz utakmice od pre sedam dana. Igraćemo napadački da bismo pobedili - poručio je Marijus Šumudika u najavi utakmice protiv Crvene zvezde i dodao:

Milan Pavkov
foto: www.crvenazvezdafk.com

- U prvoj utakmici napravili smo početničke greške. Četiri gola je previše, nisu uopšte toliko bolji od nas. Šutnuli su pet puta na gol i dali nam četiti komada.

Rumunski trener bio je inspirativan pred utakmicu sa Crvenom zvezdom u plej-ofu Lige Evrope.

Aleksandar Katai
foto: www.crvenazvezdafk.com

- Mi smo jedini rumunski tim koji će igrati evropsko takmičenje. U obavezi smo da izađemo na teren i damo sve od sebe. Želeo bih da izađemo uzdignute glave i pokažemo da Rumunija nije toliko loša. Utakmicom protiv Crvene zvezde zaokružujemo jednu celinu, biće to 15. utakmica Kluža ove sezone, i to sve za 45 dana. Ponosan sam što smo tu gde jesmo i što smo jedini rumunski tim u Evropi koji je lider prvenstva bez poraza. Za vikend nas čeka važna utakmica u prvenstvu protiv FCSB - zaključio je Šumudika.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track