ŠOKANTAN PREOKRET NA POMOLU! GRADSKI RIVAL KRADE RONALDA? Kristijano napustio trening Juventusa i odleteo privatnim avionom
Foto: Profimedia

Gde će Portugalac?

ŠOKANTAN PREOKRET NA POMOLU! GRADSKI RIVAL KRADE RONALDA? Kristijano napustio trening Juventusa i odleteo privatnim avionom

Fudbal -

Kristijano Ronaldo (36) je jutros stigao na trening Juventusa, ali isti nije odradio već se samo pozdravio sa saigračima i zatim otišao.

Da li je to definitivan znak da Portugalac odlazi iz Torina ostaje da se vidi u narednim satima, možda i danima, pošto prelazni rok traje do utorka.

Njegov menadžer Horhe Mendeš je navodno sa Sitijem dogovorio uslove po kome će Stara dama dobiti 30 miliona odštete, a sam Ronaldo imati godišnju platu od 15 miliona, što je duplo manje nego u Juventusu.

Međutim, poslednje informacije, doduše nezvanične, govore da su pregovori između Sitija i Ronalda propali i da bi Portugalac mogao da završi u komšiluku.

Ta činjenica je otvorila vrata spekulacijama da bi Ronaldo mogao da se vrati u redove gradskog rivama, Mančester junajteda! Navodno su čelnici kluba na direktnoj vezi sa Mendešom.

I trener "Crvenih đavola" Ole Gunar Solskjer je izrazio pozitivan stav o eventualnom dolasku Ronalda.

Sve u svemu, posle prelaska Lionela Mesija iz Barselone u Pari Sen Žermen, u očekivanju da Real ozvaniči dolazak Kilijana Mbapea iz Pari Sen Žermena, možda ćemo do kraja ovog prelaznog roka svedočiti još jednom megatransferu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track