NAVIJAČI PARTIZANA SU ČEKALI OVU VEST: Otkriven stepen povrede Sejdube Sume
Foto: Starsport©

ZDRAVSTVENI BILTEN

NAVIJAČI PARTIZANA SU ČEKALI OVU VEST: Otkriven stepen povrede Sejdube Sume

Fudbal -

Navijači na meču sa portugalskom Santa Klarom ispratili Gvinejca aplauzom kada je napuštao teren zbog povrede

Ofanzivni vezista Partizana Sejduba Suma, sredinom prvog poluvremena je zamenjen protiv portugalske Santa Klare u revanšu plej-ofa za Ligu konferencije. Suma je napustio teren zbog povrede, a zamenio ga je kapiten izraelske reprezentacije Bibras Natho. Iako se u prvi mah strahovalo da je u pitanju ozbiljnija povreda, iz Partizana je za Kurir potvrđeno da se radi o lakšoj povredi.

Fudbaleri Partizana su danas imali slobodan dan, a posle sutrašnjeg treninga biće poznato da li će Suma biti u konkurenciji za prvenstveni meč protiv niškog Radničkog na stadionu u Humskoj ulici, koji je na programu u nedelju od 21 čas. Fudbaler iz Gvineje je počeo "meč sezone" protiv Santa Klare u Beogradu, a nad njim je načinjen penal, koji je Rikardo "pretvorio" u vodeći pogodak.

Suma je bio u startnoj postavi, verovatno zato što je Partizan morao da juri prednost gostiju iz prvog meča na Azorskim ostrvima i napadao je od samog početka. Kada je napuštao teren na stadionu Partizana, navijači su Sumu ispratili aplauzom i još jednom pokazali koliko vole ovog fudbalskog virtuoza.

Kurir sport / L. D.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track