FILIP KOSTIĆ PRED KAZNOM U AJNTRAHTU: Klub mu ne da u Lacio, on ne želi više da igra u Frankfurtu!
Foto: Profimedia

Srbin na ledu

FILIP KOSTIĆ PRED KAZNOM U AJNTRAHTU: Klub mu ne da u Lacio, on ne želi više da igra u Frankfurtu!

Fudbal -

Teški dani za reprezentativca naše zemlje u Nemačkoj

Filip Kostić danas nije igrao za Ajntraht u remiju protiv Arminije u Bilefeldu (1:1), jer je prethodnih dana odbio da trenira sa ekipom. To je epilog sukoba srpskog reprezentativca i uprave kluba, jer mu nije dozvoljen transfer u Lacio.

Rimski klub želeo je da Filipa Kostića (28) dovede na jednogodišnju pozajmicu za 1.500.000 evra, a da sledećeg leta za njega plati čitavih 22.000.000 evra. Međutim, ta ponuda nije se svidela čelnicima kluba iz Frankfurta i došlo je do razmirica, jer je Srbin već dogovorio lične uslove za Lacijom vredne 2.200.000 evra po sezoni i petogodišnji ugovor.

- Sa Filipom želimo budućnost i on je važan deo našeg tima. Međutim, put kojim je krenuo prethodnih dana je pogrešan. Nećemo dozvoliti da budemo pod pritiskom – rekao je sportski direktor Ajntrahta Markus Kreše, a preneo nemački “Špigl”.

Navodno, Ajntraht bi bio zadovoljan transferom, da je Lacio pristao na sumu od 30.000.000 evra.

Filip Kostić
foto: EPA-EFE

- Ne postoji cena. Ponekad ljudi greše... Filip je dobar momak koji je toliko učinio za ovaj klub. Ne znam šta ga je navelo na sve ovo, ali to nije ispravan način - zaključio je Kreše.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track