FILIP KOSTIĆ POBEDIO NEMCE! Ajntarht popustio, Srbin ide u Rim i potpisuje za Lacio
Foto: Profimedia

kraj sage

FILIP KOSTIĆ POBEDIO NEMCE! Ajntarht popustio, Srbin ide u Rim i potpisuje za Lacio

Fudbal -

Fudbalski reprezentativac Srbije Filip Kostić će posle sedam godina napustiti Nemačku i postati novi fudnaler Lacija pošto je rimski klub uspeo da postigne dogovor sa Ajntrahtom iz Frankfurta, prenosi BILD.

Levonogi fudbaler iz Kragujevca, je još pre mesec dana rekao "DA" klubu sa "Olimpika", ali je tek pretposlednjeg dana prelaznog roka došlo do dogovora Ajntrahta i Lacija.

Klub iz Frankfurta je popustio i prodao Kostića, koji je pre nekoliko dana odbio i da trenira sa timom. Transfer je vredan 15 miliona evra plus tri na ime bonusa.

Da podsetimo, prema pisanju nemačkih medija, Filip Kostić nije trenirao u petak, a u subotu nije igrao utakmicu u Bilefeldu protiv Arminije (1:1).

Trener Ajntrahta Oliver Glazner požalio se nemačkim novinarima da je zvao Filipa Kostića, ali da je Srbinov telefon bio nedostupan.

Filip Kostić će u narednim danima biti sa reprezentacijom Srbije, jer treba da se stavi na raspolaganje selektoru Draganu Stojkoviću pred kvalifikacione utakmice protiv Luksemburga (4. septembar) i Republike Irske (7. septembar).

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track