ZBOG NJEGA SAM PREŠLA NA ISLAM, A ON ME OSTAVIO ZBOG MLAĐE! Bivša supruga OPLELA po zvezdi Sitija: Slava ga je udarila u glavu!
Foto: Profimedia

besna

ZBOG NJEGA SAM PREŠLA NA ISLAM, A ON ME OSTAVIO ZBOG MLAĐE! Bivša supruga OPLELA po zvezdi Sitija: Slava ga je udarila u glavu!

Fudbal -

Rijad Marez alžirski fudbaler i zvezda Mančester Sitija našao se u centru pažnje ali ne zbog igara na terenu već svog ljubavnog života.

Engleski tabloidi puni su priča o njegovim ljubavnim avanturama a sada je opet u centru pažnje nakon što je njegova bivša supruga imala šta da kaže o njemu

Pevačica i manekenka Rita Johal, koja se zbog Mareza preobratila na islam, u velikoj ispovesti ga je prozvala i rekla da se promenio od kada je prešao u redove šampiona Engleske.

Marez u Sitiju zarađuje nestavrnih 186.000 evra nedeljno

"Rijadu je slava udarila u glavu. Promenio se kad je otišao u Mančester Siti. Ali karijera fudbalera je kratkog veka. Moraju ostati dostojanstveni i odani svojim voljenima, čak i kada pređu u veći klub, jer kada sve prođe, shvatiće neke stvari", rekla je pevačica za "The Sun" i nastavila

"Volela sam ga. Promenila sam i veru, prestala sam da pijem alkohol jer on ne pije, cenila sam njegove vrednosti i želela skladan porodični život. Htela sam da budemo jaki i on se osećao isto."

Veza između njih dvoje započela je 2014. godine kada su se i venčali. Zajedno imaju dvije kćeri, ali na kraju su se razveli.

Nedugo nakon razvoda, Marez je počeo izlaziti s dvadesetdvogodišnjom studentkinjom mode Tejlor Vard, a nije mu dugo trebalo da je zaprosi. Za tu priliku naručio je posebno izrađen dijamantni prsten vredan oko 470.000 evra.

Njen otac, Ešli, bivši je profesionalni fudbaler koji se povukao iz sporta 2005. godine.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track