ŠTRAJKOVAO, PRETILA MU SUSPENZIJA... Evo šta čeka Filipa Kostića u Ajntrahtu
Foto: EPA-EFE

puj, pike, ne važi

ŠTRAJKOVAO, PRETILA MU SUSPENZIJA... Evo šta čeka Filipa Kostića u Ajntrahtu

Fudbal -

Fudbalski reprezentativac Srbije Filip Kostić je insistirao na prelasku iz Ajntrahta u Lacio, čak i bojkotovao treninge, ali u Frankfurtu su ostali dosledni da ih ne zadovoljava ponuda od 18 miliona evra, pa je transfer propao.

Rimljani su bili u ofanzivi, ali nije vredelo – Kostić ostaje u Ajntrahtu i iz kluba je dobio poruku da će mu oprostiti što je izbegavao obaveze.

"Kostić je dobar momak i odličan fudbaler. Uvereni smo da može da nastavi da bude važan igrač kod nas. Naš posao je da osiguramo ekonomsku stabilnost kluba i tako smo postupili i sada", rekao je sportski direktor "orlova" Markus Kroše.

Da niko u Frankfurtu neće zameriti Kostiću na potezu pokazuju i reči trenera Olivera Glasnera da je "upoznao Filipa kao besprekornog igrača i osobu", kao i kapitena Sebastijana Rodea.

"Filip ništa loše nije učinio tri godine sa nama. Prihvatićemo ga ponovo sa zadovoljstvom. Zajedno ćemo da se pozabavimo zadacima koji su ispred nas", poručio je Rode.

Nema nikakve sumnje da je Francuska apsolutni favorit sa kvotom 1,20 u Mozzart kladionicama. Kombinacija 1&3+ skače na 1,73. Pogledajte sve kvote Mozzart kladionica za meč Francuska – BIH.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track