DUŠKO TOŠIĆ IMA NOVI POSAO, OZBILJNO MENADŽERIŠE: Posle Rišaira Živkovića, završio posao Miralemu Pjaniću!
Foto: Marina Lopičić

sposoban čovek

DUŠKO TOŠIĆ IMA NOVI POSAO, OZBILJNO MENADŽERIŠE: Posle Rišaira Živkovića, završio posao Miralemu Pjaniću!

Fudbal -

Fudbaler koji još nije okončao uspešnu karijeru sjajno se snašao na novom zadatku

Duško Tošić je izgleda vrlo blizu odluke da okonča uspešnu fudbalsku karijeru. Otisnuo se u menadžerske vode i krajem leta radi posao na kojem bi mu pozavidele i mnogo veće face iz sveta fudbala, barem što se agenata tiče.

Rišairo Živković
foto: Starsport

Duško Tošić nedavno je završio transfer Rišaira Živkovića u Crvenu zvezdu. Tada je obezbedio sjajne uslove svom klijentu, godišnju platu od 420.000 evra, uz sjajne bonuse. Još 100.000 evra u slučaju plasmana u Ligu šampiona, 50.000 evra za Ligu Evrope i 25.000 evra za Ligu konferencija. Osvajanje titule u Srbiji Rišairu će doneti 30.000 evra, a Kup Srbije 20.000 evra. Svaki gol donosi 2.000 evra na račun, a asistencija 1.000 evra.

Izgleda je ta pregovaračka sposobnost Duška Tošića dobro primećena. Bosanski, italijanski i turski mediji javljaju da je nekadašnji reprezentativac Srbije završio transfer Miralema Pjanića iz Juventusa u Bešiktaš, tačnije jednogodišnju pozajmicu fudbalera iz BiH. Ona je vredna 2.750.000 evra koliko će Turci platiti Italijanima. Duško Tošić sačekao je Miralema Pjanića i njegovog agenta Nermina Čengića u Istanbulu, a onda ih sa ljudima iz Bešiktaša odveo u prostorije FS Turske gde je pre ponoći ozvaničena pozajmica.

Duško Tošić
foto: Www.crvenazvezdafk.com

Duško Tošić nije okončao fudbalsku karijeru. Kako sam kaže ima 36 godina, ali se sjajno oseća i mogao bi još da igra. Ponudio se Crvenoj zvezdi da igra bez primanja, međutim klub još nije odgovorio. Konačnu odluku treba da donese trener Dejan Stanković, a do tada Duško Tošić će se posvetiti menadžerskom poslu.

Kurir sport/A. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track