ZVEZDA SLAVI I OTVARA KAPIJE! Besplatno na utakmicu protiv Proletera!
Foto: Starsport©

poziv delijama

ZVEZDA SLAVI I OTVARA KAPIJE! Besplatno na utakmicu protiv Proletera!

Fudbal -

Fudbalski klub Crvena zvezda će na utakmici protiv Proletera, koja će se odigrati u subotu 11. septembra proslaviti 58. rođendan stadiona Rajko Mitić.

Tim povodom će ulaz na meč 8. kola Superlige Srbije biti besplatan, a zaljubljenici u crveno-bele boje će imati priliku još jednom da uživaju u sjajnoj atmosferi.

Navijači Crvene zvezde su najavili veliku proslavu povodom 58. rođendana "Marakane", koja je kroz istoriju imala priliku da bude domaćin najvećih uspeha, neverovatnih utakmica, kao i lavine emocija. Kako bi na dostojan način obeležili rođendan stadiona Rajko Mitić, iz Zvezde su odlučili da karte za meč protiv Proletera budu besplatne. Jedino ograničenje kada je ulaz u pitanju tiče se sektora VIP Zapad, koji će biti namenjen vlasnicima sezonskih ulaznica za VIP Zapad i Zapad. Preostale tribine biće otvorene za sve posetioce, a crveno-beli se raduje prilici da ponovo ugosti veliki broj zvezdaša.

- Pozivamo sve navijače da budu deo nezaboravne proslave, koja će se se održati na utakmici protiv tima iz Novog Sada. Ubuduće će se kao i u slučaju rođendana kluba i rođendan Marakane proslavljati na prvom sledećem prvenstvenom duelu. Vreme odigravanja utakmice protiv Proletera biće naknadno objavljeno.Zvezdaši dođite na Marakanu, da zajedno proslavimo rođendan naše kuće - piše u pozivu kluba. Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track