MESI NIJE MOGAO DA ZAUSTAVI SUZE! Veličanstveni Argentinac postigao HET-TRIK, srušio Peleov rekord i ZAPLAKAO!
Foto: Profimedia

preplavile ga emocije

MESI NIJE MOGAO DA ZAUSTAVI SUZE! Veličanstveni Argentinac postigao HET-TRIK, srušio Peleov rekord i ZAPLAKAO!

Fudbal -

Argentinac Lionel Mesi postao je najbolji strelac u istoriji reprezentativnog fudbala Južne Amerike!

Mesi je sa tri postignuta gola doneo pobedu Argentini protiv Bolivije (3:0) u kvalifikacijma za Svetsko prvenstvo.

Lionel Mesi
foto: Profimedia

Jedan od najbolji fudbalera svih vremena je ovim het-trikom srušio rekord legendarnog Pelea po broju postignutih golova za nacionalni tim. Mesi je 79 puta bio strelac za Argentinu, dao je dva gola više od proslavljenog Brazilca.

Gaučosi su na ovoj utakmici sa navijačima proslavili osvajanje Kopa Amerike, a Mesi nije mogao da zaustavi suze dok je nosio najvredniji trofej koji je osvojio sa Argentinom u karijeri.

Lionel Mesi
foto: Profimedia

"To je to, sanjao sam ovo. Nakon toliko godina čekanja... Nema boljeg mesta za proslavu. Majka mi je tu, brat... Svi smo puno patili, a sada slavimo. Presrećan sam" rekao je uplakani Mesi.

Argentina trenutno zauzima drugo mesto sa 18 osvojenih bodova u kavalifikacijama za Svetsko prvenstvo. Na prvom mestu je Brazil sa šest bodova više.

Nastavlja se danas srpska Superliga, a od 19.00 igra se vojvođanski derbi između Spartaka i TSC, a očekuje se odličan fudbal, pošto su obe ekipe u dobroj formi. Kvota na keca je 2,50, na iks 3,40, a na dvojku 2,75, dok je GG3+ 1,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Spartak - TSC.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track