KLOP O ZABRANI: Firminjo neće igrati zbog povrede, za ostale Brazilce se još uvek ne zna!
Foto: Profimedia

Premijer liga

KLOP O ZABRANI: Firminjo neće igrati zbog povrede, za ostale Brazilce se još uvek ne zna!

Fudbal -

Menadžer fudbalera Liverpula Jirgen Klop rekao je da Firminjo neće biti u sastavu za nedeljni meč protiv Lidsa zbog povrede, dok se za ostale Brazilce još uvek ništa ne zna.

"Veoma je teška situacija i vrlo nezgodna za sve klubove, a posebno igrače. I Igrači i klubovi žele da oni igraju mečeve, ali u ovom trenutku se još uvek ne zna da li će moći", Rekao je Klop na konferenciji za novinare, prenosi Bi Bi Si.

Klop je naveo da sve ovo izgleda kao kazna za igrače jer ne mogu da igraju.

"Ovo je prava kazna za igrače. Ovo je njihov posao, rade ono što vole i stvarno nije u redu uskratiti ih u tome. Razumem da je svet i dalje u pandemiji, ali igrači se testiraju tri puta nedeljno i potpuno drugačije se ponašaju od ostalih", rekao je Klop.

Brazil se ranije žalio i tražio Svetskoj fudbalskoj federaciji da zabrani nastup osmorici reprezentativaca, od 10. do 14. semptembra u premijerligaškim klubovima. Oni su pozvani na utakmice kvalifikacija za Svetsko prvenstvo ali se nisu pojavili zbog obaveznog karantina po povratku u Veliku Britaniju.

"Još uvek nismo sigurni ko će moći da nastupi za vikend, ali u celoj situaciji to je najmanji problem", izjavio je Klop.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track